Hvordan man Wire en enkelt Pole Skift løkke

November 16

Hvordan man Wire en enkelt Pole Skift løkke

En enpolet switch kontrollerer en eller flere elektriske kredsløb at indtaste en elektrisk samledåsen. Parameteren styrer den elektriske kredsløb ved at afbryde strømmen af elektricitet gennem kredsløbet hot wire, som regel, bør du ikke wire den hvide neutrale ledning for at bryde forbindelsen mellem lyskontakten og elektriske armaturet. Når du installerer den enpolede switch, skal du sørge for at hvert forbindelse korrekt gjorde at undgå at skabe en elektrisk fare inden for dit hjem.

Instruktioner

•Drej off breaker leverer strøm til den elektriske kredsløb du tilføjer parameteren enpolede.

•Kontrollér kilden ledninger kommer i den elektrisk armatur med spænding testeren til at sikre, at ledningerne ikke bærer en elektrisk strøm.

•Tag en tomme af beskyttende belægning fra både hot (sort) og neutral (hvid) kilde ledninger ind i samledåsen og fra ledningerne forlader samledåsen. Ledningerne forlader samledåsen køre til switchen og omtales som switch loop. Hvis ledningerne til elektriske armaturet ikke er pre strippet, fjerne en tomme af belægning fra dem så godt.

•Sæt neutrale kilde wire ved siden af den neutrale ledning af elektriske armaturet, holde den coatede side af ledningerne med den lineman tænger og twist ledningerne med uret med nål næse tænger til at låse ledningerne sammen. Trim snoet ledningerne til den angivne på wire møtrik emballage med forkant af banemandens tænger længde. Har du ikke emballage for wire nødder, trim ledning til en længde, der ikke tillader nogen nøgne kobbertråd til at overskride wire møtrik interne tråde.

•Tilslut den varme kilde ledning til den hvide ledning af switch-løkken, splejsning den sorte ledning af switch-loop til den sorte ledning af elektriske armaturet og drej alle kobbertråde i samledåsen sammen som beskrevet i det forrige trin.

•Monter det elektrisk armatur som beskrevet i armaturet er installationsmanual.

•Strip den beskyttende belægning fra enderne neutral og varme ledninger af switch Løkken ligger i krydset stævnen hvor du installerer den enpolede switch som beskrevet i trin 3. Hvis kontakten har en wire stripping cut, strip ledninger til dybde kræves af parameteren snarere end en tomme.

•Bend en løkke for enden af hver nøgne ledning ved fastspænding ende af wiren i nål næse tænger og dreje den med uret. Hvis parameteren enpolede du bruger har springe huller på bagsiden for en slip-forbindelse dette trin.

•Tilslut den hvide ledning af parameteren loop til bunden tilslutning af parameteren enpolede af skruen, placeret på siden af kontakten med den regelmæssige skruetrækker, glidende løkken du lavet på enden af den hvide ledning over løsnede skruen og stramme skruen. Hvis din switch har en slip-forbindelse, skub den nøgne lige ledning i slip-forbindelse.

•Gentag proces til slut sort ledning til top tilslutning af parameteren enpolede.

•Tilslut kobber jorden tråd af switch loop til jordforbindelse lug af parameteren enpolede og installere switchen i krydset bue.

•Drej på breaker til at levere strøm til elektriske kredsløb og teste funktionen af parameteren. Hvis parameteren ikke virker, slukke afbryder og kontrollere, at alle tilslutninger er foretaget korrekt.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com