Hvad der forårsager en Toilet til lugt?

November 16

Hvad der forårsager en Toilet til lugt?

Et toilet, der har været renset regelmæssigt bør ikke lugte, medmindre et dybere problem findes, der kan så kloakken gasser at sive ind i badeværelset. Kloakken gasser kan skade nogen, der indånder dem, plus de kan indeholde metan og være meget brandfarlig. Når du har bestemt, at toilettet lugter usædvanligt, du har brug at finde årsagen og arbejde til en beslutning.

Manglende brug

Når du ikke bruger et toilet ofte, det vand, der sidder i fælden vil fordampe, fylder så kloakken for at passere gennem fælden. Fælden er den buede del af afløbet, der sidder i bunden af toiletkumme, som du kan se fra siden af toilettet. Flushing på toilettet regelmæssigt vil genopbygge fælden. For at bremse fordampningen af væske fra fælden, hæld mineralsk olie i skålen. Mineralsk olie vil ikke påvirke den toilet afløb evne og det fordamper langsommere end vand.

Kloak organismer

Normalt kloak organismer vil bo i kloak side af et toilet fælde, men når vandstanden i fælden falder, organismerne er stand til at gøre deres vej til den toiletkummen. Når i skålen, kloak organismer vil sprede lige under den skål rand, blusser at skabe en stank, der op hver gang du skylle toilettet.

Brudte segl

Seglet, der sidder mellem bunden af toilettet og afløbet pipe åbning består af en voksen ring og en flange stykke. Voks ring skal være installeret korrekt, med afrundede side peger på toilettet. Når du genindsætter toilettet, du skal passe på ikke at klippe eller twist på toilettet eller segl vil ikke sidde ordentligt. Du skal også komprimere ringen ved at trykke ned på toilettet, indtil det rører badeværelsesgulvet før du stramme møtrikkerne på på toilettet ankerbolte. Overtightening nødder kan knække toilettet, mens ikke stramme dem nok vil tillade toilet til rock, enten bryde voks ring eller revner flange. Med enten del af tætningen brudt, er vand og kloak gasser frie til at sive ud.

Revner

Revner i på toilettet base, i P-fælden eller andre rørledninger, kan føre til at kloakken gasser siver ud. En toiletkumme porcelæn er skrøbelige og skal håndteres med omhu. Slippe skålen eller sætte den for ru kan føre til revnedannelse, som kan stramning nødder på toilettets anker bolte efter du føler modstand fra nødder.

Aftræksrør

Alle VVS-installationer bruger udluftningsanordning rør til at genopfylde luft skyllet ned i kloakken. Med aftræksrør tilstoppet fra en fuglerede eller andre obstruktion, vil denne VVS-armatur røve luft fra en anden VVS stativ som toilet, falder vandstanden til at påpege, at P-fælde er ikke længere fuld af vand.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com