Hvordan at rengøre udenfor Air condition-enheder

November 18

Hvordan at rengøre udenfor Air condition-enheder

Udendørs enheden af en central air condition system skal holdes rene for at opretholde højeste effektivitet. Blokeret luftstrøm ind i udendørs enheden betyder et fald i effektiviteten og styrker klimaanlægget at arbejde hårdere og længere. Dette betyder øget magt regninger og nedsat energieffektivitet. Regelmæssig rengøring vil hjælpe med at holde luftstrømmen, ren og uhindret.

Instruktioner

•Tag vinstokke, der vokser op enheden. Vinstokke kan arbejde bag og over den ydre struktur og gøre det sværere for luft at strømme frit ind i enheden. Trække ud nogen blade, som har blive fanget i gitteret. Beskære tilbage enhver buske eller planter nær udendørs udstyr, der kan blokere luftstrømmen eller være kilde til blade der kan blive fanget i ydersiden af enheden eller falde gennem gitter på toppen og beskadige turbineblade.

•Drej slukke for strømmen til klimaanlægget på panelet vigtigste service. Skru udendørs enheden toppanelet, og fjern det. Fjern de skruer, der forbinder sidepanelet til det øverste panel og ramme af kondensatoren enhed.

•Anvend en haven slange til at sprøjte vand gennem kondensator spole finner. Begynder ved at sprøjte vand inde i apparatet mod ydersiden. Spray på ydersiden af spolen finner næste. Løsne så meget snavs som muligt.

•Anvend en gamle hårbørste til yderligere rense finnerne. Træk penslen ned i samme retning som slots mellem finner så du nemt arbejde børsterne af børste mellem finner. Bære en støvmaske for beskyttelse, hvis finnerne vise sig for at producere en væsentlig del af støv. Spray en kommerciel husstand sæbe i bredbånd og lad det sidde i omkring fem minutter. Let spray kraterets coil gennem ventilatoren åbning i toppen. Tillad ikke spray til at få alt for hårde, da dette kan beskadige finnerne.

•Undersøg finner nøje for tegn på skader og bøjning. Bruge et værktøj kaldet en fin kam for at ordne bøjet finner. Trække fin kam forsigtigt gennem finnerne begynder lige over eventuelle beskadigede områder.

•Aftør turbineblade af udendørs enheden med en almindelig klud rag. Brug et vakuum ren til at suge op eventuelle rester, der har indsamlet i bunden af enheden.

Tips & advarsler

  • Bære arbejdshandsker, når rengøring finner for at undgå at skære dine fingre.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com