Hvordan at justere en reguleret termostatisk ventil

November 18

Hvordan at justere en reguleret termostatisk ventil

En reguleret termostatisk ekspansionsventil er en måling enhed, som styrer mængden af kølemiddel, der træder fordamperen på et klimaanlæg. Tre pres virkning valve's operation: en pære aktiveres oversiden af mellemgulvet til åbning. fordampningsemissioner pres under mellemgulvet regulerer lukning; og en fjeder inde i ventilen også regulerer den ventil lukning. En spindel fjeder kan justeres på ventilen for at ændre niveauet "overhedning".

Instruktioner

•Anvend en skruetrækker til at løsne og fjerne de tilfælde dække skruer på aircondition-enhed. Dette vil være den adgangspanel, der tillader dig at finde og justere termostatisk ekspansionsventil. Sæt dækslet til side, med skruerne. Find ekspansionsventil; det vil ligne en lille ventil krop med en cirkulær membran på toppen, hvilket fører til en lille pres pære. Ventilen har én linje streg, der fører fra det og en fælles landbrugspolitik møtrikken på anden siden. Se i brugervejledningen til din AC service for at sikre.

•Spray ventil kroppen ned med nogle oliebaserede spray renere, være omhyggelig med ikke at våd toppen af mellemgulvet, som kan ødelægge mellemgulvet materiale. Tør det ned med en klud, fjerne alle støv, snavs og olie. Find den justere cap møtrik, som ligger overfor den hårde linje side. Brug en skruenøgle til at fjerne den. Tænd klimaanlæg og lad den køre i mindst fem minutter.

•Se til din AC service manual for den anbefalede "overhedning" temperatur kræves af din enhed. Se på måleren på den hårde linje at læse grader i "Kelvin." Se på etiketten på toppen af ventilen mellemgulvet. Etiketten membran vil betegne, hvilken type af ekspansion element du har. Placere et slot skruetrækker i justering portal, hvor du lige har fjernet cap møtrik. For at øge overhedning på en T/TE 2 (på etiket) type ekspansion element, drej skruen spindel uret en fuld tænder til at hæve temperaturen i 4 grader – anvendes en 1/4-sving for hver grad, skal du øge.

•Drej spindel skruen en Drej med uret for at opnå en ændring på 5 grader Kelvin, hvis din label udpeger en TE 5 ekspansion element. En TUA og BADEKAR ekspansion element, slå spindel skrue med uret en hel omgang at opnå en ændring af 3 grader Kelvin. Lad 20 minutter mellem hver enkelt tilpasning at tillade ekspansionsventil at nulstille. At sænke overhedning på enheden, bruge den samme trinvise procedure, men Drej spindel skrue mod uret for at sænke temperaturen. Vente 20 minutter mellem justeringer at lade ventilen for at nulstille.

•Drej off air betingelse enhed. Erstatte Røghætte eller adgang paneler du fjernet. Røghætte sag skruer i hånden og spænd dem med en skruetrækker.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com