DIY sikkerhedsporte

November 19

DIY sikkerhedsporte

Sikkerhedsporte bringe fred i sindet til utallige familier på tværs af Amerika. Uanset om du er bekymret for en reel fare for din familie eller du bare nyde udseendet af et hegn og matchende indkørsel gate, en kvalitet sikkerhed gate er enkel at gøre og vil tilføje en stilfuld højdepunkt til din egenskabsværdier.

Portalen størrelse

Overveje størrelsen af den største mulige køretøj, der kan passere gennem din gate, og gøre porten bred og høj nok til at passe noget endnu større--det ville være en skam at miste dit hus, fordi en brandbil ikke kunne komme igennem portalen, for eksempel. Hvis du sætter en bue eller gitter over portalen, sikre tilstrækkelig frihøjde for service køretøjer.

Gate Control

Gates er den første linje af sikkerhed i hjemmet. Enkel låger åbnes i hånden er praktiske, men de kræver folk til at træde ud af deres bil, hver gang de passerer gennem. Drevet gates--ved hjælp af fjernbetjeninger som garage døråbnere eller tastatur adgang--er praktisk, men kræver løbende vedligeholdelse og nogle protokol for at tillade adgang til folk, som mangler adgangskontrol enheder.

Og overveje din backup plan i tilfælde af mekanisk svigt eller en strømafbrydelse. Installere en mekanisk bypass, så porten kan åbnes manuelt, hvis det er nødvendigt.

Overvågning

Hvis du er bekymret for sikkerheden, er en overvågning af beskyttelsesdøre system afgørende. Et lukket kredsløb tv eller CCTV løkke giver dig med video-optagelser af der nærmer sig, men sørg for, at potentielle hackere ikke kan skade kameraerne eller skære kamera ledninger. Et højttalersystem, søjle-monteret på vindueshøjde foran porten, tillader besøgende at buzz og tale med nogen inde i hjemmet. Skal du kontrollere elektronik er afskærmet mod vejret og manipulation.

Gate materialer

Den enkleste gate er et grundlæggende træ arm eller kæde på tværs af en indkørsel; Dette er nok til at stoppe drivere fra at trække op i indkørslen, men det vil ikke forpurre beslutsomme ubudne gæster. Gates lavet af smedejern er visuelt imponerende og nemt kan svejses fra lager med det rigtige udstyr, men de er meget tunge og kræver præcist afbalanceret hængsler. Træporte er lys, men let brudt. Gates beregnet til sikkerhed vil have et andet sæt af design og materiale behov fra gates bestemt blot til dekoration.

Visuel appel

En gate bør harmonisere med sine omgivende hegn og binde æstetisk med de vigtigste strukturer på din ejendom. For eksempel, et hus med hvid trim ville drage fordel af en port med hvid-trimmet accenter.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com