Pleje af kork flise

August 8

Lavet af naturligt bæredygtigt træ af cork tree, bruges cork ofte som Gulvbelægning i hjem og kontorer på grund af dens evne til at reducere støj og absorbere stød. Det er kendt for at være holdbare og lette at rengøre og vedligeholde fordi det kun kræver regelmæssig lys rengøring som fejning og støvsugning. Du bør tage sig tid til at pleje din kork flise korrekt således at du kan nyde dens fordele i lang tid.

Rengøring kork fliser

Let rengøring omfatter støvsugning, fejer eller opsamlingsoverførsel gulv, som skal gøres mindst en gang om ugen. For at fjerne snavs og andet snavs fra din kork fliser, skal du bruge et tomrum uden børste vedhæftet fil til at mindske ridser. Du kan også vaske kork fliser ved hjælp af en afdæmpet klud eller moppe, og sørg for, at du ikke blød kork med for meget vand, så det ikke vil absorbere fugt, som kan fordreje proppen. Derudover kan du bruge mild sæbe eller en pH-afbalanceret vaskemiddel på korkgulve, men spørg fabrikanten om hvilke rengøringsmidler er bedst. Cork er porøst, så hvis du bruger for meget vand eller skrappe kemikalier, du kan skade dine gulve.

Spild og pletter bør renses op straks så de det ikke vil have tid til at sive ind i cork, som også kan beskadige gulvet nedenunder proppen. Hvis du har et område, der er stærkt tilsmudsede, skal du bruge en renere, der er formuleret for prefinished trægulve. Sørg for at du undgå hårde rengøringsmidler og dem, der er olie eller ammoniak baseret da disse kan ødelægge proppen.

Beskytte kork fliser

Hvis du placerer store møbler på din kork fliser, er det tilrådeligt at bruge filt beskyttere placeret under benene på dine møbler til at sikre, at du ikke skader fliserne. Selv om cork flooring normalt vender tilbage til sin naturlige form under hårdt pres, kan filt beskyttere bidrage til at forhindre skrammer, som er forårsaget når du flytter møbler rundt. En anden måde at beskytte proppen er at løfte møbler, når du flytter det i stedet for at trække den.

Du bør sted måtter ved indgange til at minimere deponeringen af støv og snavs på din korkgulve. Bruge åndbar gulvmåtter på gulvet af vasken, som dette område ofte bliver våd. Sørg for at bruge åndbar måtter til at tillade passende ventilation, fordi gummi mats eller andre nonporous underlag kunne fælde fugt og påvirke finish af kork, såsom fading. Desuden, hvis du har potteplanter, Sørg for at bruge en spildbakkens under gryder, så vand, der siver ud af potterne ikke er absorberes af proppen.

Kork vil blegne, når de udsættes for sollys. For at forhindre kork fliser i at falme på grund af overdreven udsættelse for UV-stråler, installere vindue behandlinger som gardiner, gardiner, persienner eller et vindue farvetone. En anden måde at forhindre falmning din kork fliser er at placere møbler på måder, der vil blokere for direkte sollys, såsom at placere et stort kabinet af vinduet for at blokere overskydende lys, men stadig tillader nogle lys i.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com