Sådan tilføjes en ny lampen

November 19

Tilføje et nyt lampen er temmelig simpelt at gøre. De fleste lamper kommer med let at læse instruktioner, som du bør læse mindst én gang, selv om du har gjort det før. Så længe du har de rette værktøjer og den rigtige viden, kan du nemt tilføje en ny lampen til ethvert område af dit hjem.

Instruktioner

•Shut off breaker for rummet du tilføjer lampen til. Dobbelt-tjekke det ved hjælp af din elektriske tester. Tage globe off de gamle lys og fjerne den gamle pære.

•Løsn den gamle lys armatur. Frakoble ledningerne ved at fjerne wire nødder fra den gamle lys armatur. Normalt er de farvekodede. Sætte den nye lampen ved hjælp af Farvekodede kabler. Sorte ledninger gå på black, white går på hvid og jorden går på jorden. Sort wire er den positive ledning, den hvide ledning er den negative ledning, og jordledningen er den kobbertråd.

•Sæt wire nødder på og sørg for, at de er stramme. Tape op ledning nødder med sort båndet som en sikkerhedsforanstaltning. Skrue den lampen tilbage til det område, du lægger det i ved hjælp af en flad eller stjerneskruetrækker, afhængigt af hvilken type af lampen er. Sørg for lyskontakten er ud og slå breaker igen. Sætte lys pære i og sæt kloden tilbage på.

Tips & advarsler

  • Inden du sætter wire nødder, skal du teste ledningerne med den elektriske tester til Sørg for der er ingen elektrisk nuværende vej gennem det.
  • Får ikke ledninger krydses. Sørg for, at de er sort på sort, hvidt på hvidt, og jorden på jorden.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com