Hvordan man dyrker gurkemeje

August 8

Hvordan man dyrker gurkemeje

Gurkemeje er medlem af ingefær-familien, der er hjemmehørende i Sydøstasien. Dens oprindelse er i fugtige, varme klimaer, så vokser gurkemeje i en anden type af klima vil vise sig for at være svært. Men hvis du lever i varme miljøer som i de sydlige dele af USA, eller har adgang til et drivhus, der kan efterligne dens ideelle klimaforhold, voksende gurkemeje kan give en velkommen tilføjelse til enhver koks køkken.

Instruktioner

•Purchase frisk gurkemeje rødder. Rødderne kan findes i asiatiske supermarkeder eller kan købes online fra planteskoler.

•Plant på gurkemeje rod i drænet, varm jord under det sene forår omkring 5-7 cm dyb. Hvis plantning udendørs snarere end i et drivhus, plante rødder i direkte sollys. Gurkemeje planter vokse mindst 4 fod høj, så tag hensyn en fuldvoksen plante, når du vælger en placering.

•Kapacitet jorden hvor gurkemeje rødder blev plantet, at holde det fugtig. Dog tillader ikke vand at stagnere over rødderne, og hvis plantning i et drivhus, Sørg for, at vandet er stand til at dræne fra jorden. I omkring to måneder vises skud.

•Harvest på gurkemeje planter omkring otte til 10 måneder efter de er plantet. Blade og stængler bliver tørre når de er klar til at blive høstet. For at høste, først begynde ved at fjerne bladene.

•Dig anlægget gurkemeje, herunder dets rødder op af jorden med en hånd skovl og tørre væk enhver snavs fast til planten. Hvis snavset er stadig synlige, Nyd den gurkemeje i vand indtil snavset bryder væk. Tillad gurkemeje til luft tørre.

•Opbevar alle overskydende gurkemeje rødder i et køligt sted uden fugt til stede. Enhver sidesten klumper kan genplantes til at producere ekstra gurkemeje planter i løbet af næste sæson.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com