Sådan Control kysterosion

November 20

Sådan Control kysterosion

Nemlig folk hvem ejer ejendom eller jord langs kysten, er erosion en konstant trussel. I værste tilfælde kan det gøre landet ubrugeligt. Kysterosion er et naturligt fænomen produceret af flytninger af vand og luft, men forværres af menneskelige aktiviteter, især fjernelsen af vegetation. Stigende vandstand kan også fremskynde erosion i nogle steder. Hvis din kystnære ejendom har et problem med erosionen, kan du bekæmpe dette ved at erstatte de græsser, planter, buske og træer, der giver beskyttelse.

Instruktioner

•Vurdere dit websted. Bestemme graden af erosion, sammensætningen af kystlinje økosystem og hvad igangværende aktiviteter bidrager til erosion. Lav en liste over naturlige vegetation, herunder tang, græs, buske og træer. Hvis de fleste vegetation er blevet fjernet, så kontakt miljøkonsulent for en liste over arter hjemmehørende i dit område.

•Kontrollér med din lokale township, Amt eller stat for nogen regler eller bestemmelser om projektet, og ansøge om tilladelser, hvis det er nødvendigt. Store genbeplantning og omstrukturering af kysten kan kræve det. Vente på at modtage alle nødvendige godkendelser før du begynder dit projekt.

•Applicer for tilskud. Kysterosion er ikke bare dit problem. Lokale regeringer tager skridt til at reducere det og ofte yde bistand i form af tilskud og lån til lav rente.

•Forbered webstedet. Fjerne kuld, ustabile træer og alle menneskeskabte konstruktioner, der er i dårlig stand.

•Replant, arbejder fra vandkanten inde i landet mod højere jorden. Subtidal zone, eller områder dækket af vand, kræver tang eller marsh græsser. Som du flytter op kysten, plante vådområde planter og græs, så buske og endelig coastal træer. Alle spiller deres rolle i at forhindre erosion.

•Overvåge og vedligeholde. Foretage løbende vurdering af webstedet for at sikre, at dine planter trives og genplante som nødvendigt. Foretage nødvendig vedligeholdelse såsom beskæring, bioklip og gødskning. Enhver alvorlig fortsatte erosion kan kræve menneskeskabte fysiske barrierer såsom breakers.

Tips & advarsler

  • Bære beskyttelsestøj, når du arbejder på dit projekt, såsom arbejdshandsker, hat og støvler.
  • Høre lokale bevarelse grupper. De kan give dig detaljerede oplysninger om naturlig vegetation, der vil trives i dit område.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com