Hvor til at sætte kloak ventilationskanaler i kældre

November 21

Hvor til at sætte kloak ventilationskanaler i kældre

Kloak ventilationskanaler er en nødvendighed for alle husstand afløb, som flytter vand i et rør skaber et område med højt tryk foran vandet og lavtryk bag det. Typisk vil vasken, karbad og toilet afløb lufte til tagterrassen. Denne udluftning er et metal eller plast rør, omkring 2 inches i diameter, der tillader luft at blive trukket fra udenfor drain system til at holde vand, der flyder frit i afløbet. Kælderen kloak ventilationskanaler, placeret så langt fra de vigtigste husstand kloak udluftning, kan være en smule mere tricky. Der er et par ting at huske på, når de beslutter, hvor til at sætte kloak ventilationskanaler i kælderen.

Eksisterende aftræksrør

En nem måde at lufte et nyt dræn i kælderen er at binde til et eksisterende afløb udluftning. Den første ting du skal gøre, før du foretager ændringer af din VVS er trace kloak udluftning fra din tagterrasse med pibe, gennem dit loft og potentielt, ned til din kælder. Sikre din kælder ikke har allerede været plumbed til afløb ventilation som binde ind i eksisterende udluftningsanordning vil spare dig for en masse tid og arbejdskraft.

Stak udluftning

Stak udluftning er den vigtigste udluftning til dit hjem. Det er den store diameter rør, der fører til tagterrasse med udluftning. Husstand afløb, der kræver mest ventilation er på toilettet, så stak røret vil højst sandsynligt blive et sted tæt på dit vigtigste badeværelse. Hvis denne stak udluftningsanordning løber ned til din kælder, udluftning kælderen afløb indebærer binde ind i stakken. Du skal skære røret og, afhængigt af om det er PVC eller metal, cement eller svejse en T-kobling i stak til at rumme din nye aftræksrør.

Badekar udluftning

Badekar har ofte større udluftningsanordning rør end mindre dræn og gulvafløb. Afhængigt af din lokale kode er du som regel i stand til at binde i en ny afløbet vent til en eksisterende badekar udluftningsanordning uden spørgsmål. Vil du tjekke din kommune VVS kode for at fastslå nødvendige udluftningsanordning pipe diameter for den afstand, du skal rejse vandret for at nå badekar aftræk fra din kælder dræn.

Våd udluftning

Våd udluftning er en metode til at sikre passende luftstrømmen i afløbet ventilationskanaler, der har lange vandrette kører. Hvis for eksempel, dit afløb skal være bundet til en stak vent, der er på anden siden af din kælder, kan våde udluftning være en mulighed. Våd udluftning indebærer binde til et eksisterende udluftet afløb linje et sted mellem dit nye afløb og ventilen. Dette giver mulighed for luft til at blive trukket fra afløb linje, når et vakuum er til stede, at sikre, at afløb flyde frit. En våd aftræk til at fungere ordentligt, skal alle kampe på samme etage.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com