Pulje vedligeholdelse for begyndere

November 23

Pulje vedligeholdelse for begyndere

Opretholde en ren pool er nødvendige for fuldt ud at nyde dit helt eget stykke af privat ocean. At holde vandet kemiske målinger på de anbefalede niveauer sikrer en sjov og sikker svømning miljø. Ved hjælp af fælles kemikalier som klor, metal falder og klarhed løsninger holder vandet ordentligt vedligeholdt i sommersæsonen. Daglige og ugentlige prøver er nødvendige for at holde poolen åben for alle.

Åbning

Sommermånederne markerer begyndelsen af sæsonen for mange swimmingpools. Dette er tidspunktet når puljer skal genopfyldes med vand og behandlet stærkt med kemikalier efter at have siddet tomgang over vintermånederne. Fjern dækslet og vedhæfte alle de slanger, der forbinder fra puljen til pumpen. Sørg for at fjerne dækslet filter anvendes til winterization.

Ved hjælp af enten en våd/tør støvsuger eller en hulske, fjerne alle bugs og blade. Fjerne større snavs, før tænde pumpen så filteret ikke blive tilstoppet. Bruge klor chok for at dræbe enhver alger eller organismer, der gjorde pool hjem i løbet af lavsæsonen.

Kontrollere pH-værdi og klor niveauerne af vandet med et kemisk teststrimlen eller test kit. PH-niveau bør læse lidt ovenfor neutral, mellem 7,2 og 7,6 dele per million (ppm). En klor niveau 1-3 ppm bør opretholdes i hele sommersæsonen. Bruge algaecide behandling ugentligt for at forhindre alger vokser. Fjerne bugs og blade dagligt for at gøre vandet klarere og renere fra debris.

Kemikalier

Pulje vedligeholdelse er intet uden de rette kemikalier at afbalancere sammensatte niveauer i vandet. Tilføje klor chok og tabletter sammen med pH increaser eller decreaser regelmæssigt. Niveauer for pH og klor skal kontrolleres mindst en gang om ugen. Derudover bruge metal decreaser og algaecide når niveauer ikke er normal, efter kraftig regn eller vand ud. Saltvandspools bør testes regelmæssigt for calcium niveauer til at opretholde korrekte salt indhold.

Kontrollere alkalinitet af poolen er også vigtig. Alkalinitet niveauer hjælpe stabalize pH målinger. Alle kemikalier til at gøre op total opløst faststof (TDS) måling. Den anbefalede TDS niveau er 1.500 ppm.

Bortset fra vandet skal andre dele af poolen kontrolleres. Tomme filter og skimmer ofte. Skummer indsamler mange bugs, blade og store partikler før de indtaster filtret. Check skimmer dagligt og filteret hver uge at tømme ud pollen og hår. Pumpen skal også være backwashed til at rense beskidte sand partikler inde.

Resultater

Regelmæssig vedligeholdelse af bassinvandet holder problemer lavt og forlænger levetiden af strukturen. Daglig vedligeholdelse kan forhindre en langvarig, mere komplekse problem. Kører pool pumpe alle dag ensrues et rent og krystalklart svømning miljø. Visse metaller, som jern, forårsage misfarvning af pool liner, hvis venstre ubehandlet. Skadelige bakterier er også faldet takket være daglig vedligeholdelse.

Ferie

Når du er på ferie, skal du sørge for din pool er ordentligt vedligeholdt. Bede en nabo, et familiemedlem eller en pool-udbyderen til at regelmæssigt kontrollere på din enhed for at sikre alt er i orden, mens væk. De kan tilføje kemikalier og ren pool af snavs. Denne bistand er nyttigt ikke at have en rod, når du vender tilbage fra ferie.

Lukker

Ren pool grundigt en sidste gang inden lukketid i sensommeren eller falde. Balance alle kemikalier og smide i ekstra mængder af chok til at hjælpe med at forhindre bakterievækst. Afbryd alle slanger og anbring dækslet tilbage over filteret og på toppen af pool at forebygge nedfrysning.

Fordele

En clean pool er ikke kun smuk, det er også sundt. At holde en sikker og frisk svømning miljø er gjort mulig ved daglig vedligeholdelse. Dette er en top bekymring for fleste af pool ejere, der ønsker at gøre mest muligt ud af deres investering.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com