Hvor stor får heldig bambus?

November 25

Hvor stor får heldig bambus?

Lucky bamboo (Dracaena) er en nem plante til at vokse i hjemmet eller på kontoret og kan vokse ganske stort, afhængig af sorten. Planten bruges ofte i feng shui arrangementer og er en asiatisk symbol på lykke. Planten er kendetegnet ved sin nøgne grene ender i lange, tynde blade. Bladene vokse op til en tomme om måneden og vil i sidste ende ændre i en del af anlægget stilk, så det kan fortsætte sin vækst. Nogle sorter har attraktive, stribede blade, giver planten et skrøbeligt, tropiske udseende.

Hvor stor får heldig bambus

Hvis du ikke klippe stænglerne af din lucky bamboo plante, det vil holde voksende og kan nå op til 10 fod høje. Dette er en lav vedligeholdelse plante og behøver ikke selv jord eller gødning som det vokser fint i destilleret eller renset vand. Hvis du holder din plante i vand, skal du give det en flydende gødning hver par måneder at sikre dens levetid. Så længe du holder flytte det til større beholdere når roden massen bliver for stor, det vil fortsætte med at trives. Kontrollere væksten af din lucky bamboo plante ved at skære hovedstammen og beskæring sidegrene, efterhånden som de bliver for lang. Hvis du ønsker et mindre anlæg, prøve miniature lucky bamboo (Dracaena sanderana). Denne plante stammer fra Cameroun og vokser til kun 3 fod høj, at have finger mellemstore stængler.

Uddannelse Lucky Bamboo

Træne din heldige bambus til dekorative former af ledninger stilke for at skabe vinkler eller bøjning, twisty figurer. Den fleksible stilk vokser ind i den form, det er tvunget til at påtage sig. Udbrede lucky bamboo ved klipning bunden af et blad, der har udviklet sig til en stilk og placere det i destilleret vand, hvor det vil snart udvikle rødder.

Bedste voksende betingelser

Lucky bamboo kræver ikke direkte sollys og er velegnet til en indendørs miljø med lav belysning. Placere dine lucky bamboo plante hvor som helst på kontoret eller hjemmet og det vil snart begynde at vokse og sprede sig og tager på den figur, du træne den til at opnå.

Lucky Bamboo oplysninger

Lucky bamboo stammer fra Asien og er blevet brugt i feng shui praksis for over 5000 år. Det siges at bringe held og lykke, velstand, sundhed og kærlighed til sin keeper. Planten er for nylig blevet populært i vestlig kultur og hjemmemiljøer.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com