Hvordan man laver laminatgulve Super skinnende

November 25

Hvordan man laver laminatgulve Super skinnende

Laminat gulve er en bekvem mulighed for dem, der kan lide udseendet af trægulve, men ikke ønsker udgift eller problemer i forbindelse med trægulve. Laminatgulve ligner ægte træ men skal rengøres omhyggeligt og ordentligt vedligeholde deres overflade og glans. Tage sig af din laminat gulve, så de vil holde sig smukke i mange år fremover.

Instruktioner

•Rengør gulvets overflade ugentlige eller selv dagligt, hvis nødvendigt. Rester på gulvet kan ridse laminatgulve og forårsage permanent skade. Brug en støvsuger eller kost til at rengøre støv og snavs.

•MOP gulvet med en let fugtig moppe og varmt vand. Bland en rengøring løsning ved hjælp af 1 kop hvid eddike fortyndet i 1 gallon varmt vand i en plastik spand. Vride moppen ud grundigt mens gulvvask og ikke mætte gulvet. Eddike vil skabe en skinne på laminatet og deodorize det så godt.

•Hand-tørre gulv med en tør, blød klud. Vand tilbage stående på laminatgulve kan være skadelige for gulvets overflade og forårsage skader. Tørre gulvet grundigt, ved hjælp af mere end én håndklæde, hvis det er nødvendigt. Tørre gulvet skal være rent og skinnende.

•Undgå at enhver barske produkter på dine gulve til at holde sin skønhed intakt. Slibende rengøringsmidler og svampe eller noget der indeholder citrus olier eller enhver form for polsk lavet til trægulve er ikke tilstrækkelige til rengøring af laminerede gulve. Simpel rensning er den bedste måde at sikre gulve forblive skinnende og i god stand.

Tips & advarsler

  • For en gammel laminatgulv, der bare ikke kan få sin glans tilbage, overveje at bruge en laminat renovering sealer, der kan genoprette sin tidligere herlighed. Find fangere på hardware eller gulvbelægning butikker.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com