Vinter planter i North Carolina

August 17

Vinter planter i North Carolina

Ifølge en gartneri folder ved North Carolina State University, kan mange flerårige urter stå udenfor gennem vinteren i alle dele af staten. Selvom planterne synes døde, fordi deres blade ser brun, bør du skrabe deres stængler først før kassere dem. Hvis de er grønne nedenunder, dine planter er sandsynligvis kun dehydreret og vil begynde at vokse igen i foråret. Nogle North Carolinere har også med succes dyrket blomster og grønne blade gennem den kolde årstid.

Bee Balm

Bee balm kan producere pink, lavendel, hvide og røde blomster, der blomstrer i busket klumper i sommeren. Anlægget kræver fugtig til våd jord og fuld sol. Det også spredes hurtigt og transplantationer godt fra en have til et andet. Så hvis du føler din afgrøde er at gange så meget at du ikke har plads nok til at indeholde det, grave nogle ud med rødderne og videregive dem som gaver.

Angelica

Denne plante er hjemmehørende i nordlige Europa og Asien. Den har gul-grønne blade og klynger af gule blomster, der blomstrer i forsommeren oven på en 6-fods stilk. Angelica kan lide rige og fugtig jord, og det transplantationen ikke godt. Så frøene i efteråret i sin faste plads. Blade og leafstalks er spiselige. Tilføje de rå blade til salater og koge leafstalks, som du ville asparges: Blancher, kog eller damp dem.

St. John's Wort

St. John's wort bærer gule rose-lignende blomster. Denne urt er fantastisk som bunddække, hække og grænser. Det kan lide fugt og gør godt i det fugtige klima, North Carolina. Nogle sorter bukke under til rust. Hvis du ser nogen blade, der ser berørte, fjerne dem lige med det samme. Hold området omkring din plante klart af blade strøelse og vand det rundt i bunden, ikke fra oven.

Løvstikke

Løvstikke er en østlige Middelhavs urt, der har tilpasset sig godt til North Carolina. Dens skinnende grønne blade gør det en stor prydplante for din landskab. Men du kan også spise dem i salater og supper. Planten vokser fra 3 til 6 fod høj og producerer klynger af gule blomster om sommeren.

Guldlok

Dette er en overlappende plante, der virker bedre, når de plantes i en kurv eller vindue box, hvor det vil være højt over jorden og har plads til at vokse ned. Mens det ikke producerer blomster, er dens blade en karakteristisk golden green, der vil gøre dine omgivelser. Den trives både på en solrig og delvis solrig plet.

Lavendel bomuld

Denne evergreen producerer lille knap-formede gule blomster om sommeren og grålig fuzzy blade hele året. Det bedre i jord, der ikke er alt for rige og det tåler salt spray. Hvis du bor på North Carolina kyst, ville lavendel bomuld være perfekt til din have.

Vinter løvemund

Denne blomstrende plante vokser til omkring 2 fødder og kommer i forskellige sorter. Afhængigt af den ene, du får, vil det producere hvid, gul, pink, lavendel eller røde blomster i midsommer og tidligt falde. Alle dele af løvemund, herunder frøene, er giftige ved indtagelse.

Ogon græs

En sort af japanske søde flag, ogon græs er en stedsegrøn bunddække. Dens lange, spidse blade har gule striber der går langs deres længde. I sommeren producerer de også små gule blomster. Ogon græs kan lide fugtig til våd jord, der er nutritiously rig og masser af sol, men det vil også tåle let skygge.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com