Organisationen ideer til en Teenager soveværelse

November 26

Organisationen ideer til en Teenager soveværelse

Mange mennesker først lære grundlæggende i organisere deres soveværelser, når de bliver teenagere. Organisere en stor mængde af tøj, bøger, hobby materialer og andre ejendele er udfordrende uden det rigtige system. En korrekt udformet organisatoriske system hjælper teenagere holde deres soveværelser rene og håndterbar uden at skulle kæmpe for at finde rigtige sted for hver vare.

Tilføje lodret opbevaring

Lodret opbevaring lavet af hængende hylder, kroge og stativer i soveværelset holder elementer fra rod på gulvet eller er stablet i hjørnerne. Eksperter på BlueSuitMom.com sige, at kroge og stativer tilføjet på bagsiden af skabet eller soveværelse dør hold bælter eller punge, mens reoler holder bøger og prydgenstande pæn og synlige. Lodret indstillinger tilføje lagerplads uden at optage enhver etageareal som en traditionel reol eller reol gør.

Gemmes Out-of-Season elementer

Teenagere kæmper for at holde deres værelser, pæne og rene, hvis de er fulde af out-of-season frakker, tøj eller sportsudstyr. Når fodbold sæson ender eller vejret er varm nok til at stoppe iført en tung pels, flytte disse elementer ud af soveværelset frigør vigtig plads i skabet, siger eksperter TLC hjemme. Sport eller hobby udstyr skal opbevares i en garage eller andre tørre lagerområde, og frakker og trøjer skal pakkes ind under sengen opbevaringsbeholdere.

Gøre brug af små opbevaringskasser

De fleste teenagere skal samle en stor mængde af små emner, lige fra kuglepenne og blyanter til skolen til vigtige noter eller stykker af smykker. Småting er let tabt. Kreative husførelse hjemmeside anbefaler køb af en række små beholdere til at gemme på et sengebord eller på skrivebordet. Bruge disse beholdere til at gemme små elementer, der er for lille til en hylde eller reol. Mærkning af containere vil forhindre dem i at blive fuld af tilfældige eller uønskede elementer.

Installere et skab lagersystem

En fleksibel og modulopbygget skab lagersystem vokser og ændrer sig med mode valg af en teenager. TLC hjem hjemmeside anbefaler du installerer et system og byder på en bred vifte af lagerenheder, herunder en stang til at hænge tøj, kurve for sokker eller andet tilbehør, og hylder for sko eller hatte. Hvis hver type tøj har sin egen plads i et skab, er teenagere mindre tilbøjelige til at dumpe tøj på gulvet i skabet i stedet.

Udnytte kork bestyrelser

Kork eller pind boards oprette nem-at-bruge besked centre for en teenage soveværelse. De også gøre udsmykning med fotografier af venner eller illustrationer mindre skader på vægge, ifølge eksperter på HGTV.com. Studerende kan hænge deres skole tidsplaner eller vigtigt projekt frister hvor de vil være konstant mindet. Noter og andre souvenirs fra venner kan blive tilføjet, samt.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com