Sådan Care for en Pink kornel træ

November 27

Sådan Care for en Pink kornel træ

Pink kornel eller Cornus florida "Rubra," er en af mange blomstrende kornel sorter. Native til østlige Nordamerika, pink kornel vokser bedst i US Department of Agriculture hårdførhed zoner 5-9. Disse træer er ofte plantet i disse regioner som en prydplante baghave på grund af de prangende, pink højblade, der vises i foråret. Den lille gullig-grøn blossom, som findes i fire petal-lignende dækblade er dog den faktiske blomst.

Instruktioner

•Plant pink kornel træer på steder med fuld-sol til halvskygge og rig, veldrænet jord. Vælg et websted med eftermiddag skygge, når det er muligt og plads til den modne træ, der typisk vokser omkring 25 fod høj og har en spredning af samme størrelse.

•Støtte nyplantede pink kornel træer med stakes eller fyre for det første år når de plantes i blæsende eller stærkt trafikerede områder. Check understøtter ofte og justere efter behov for at forhindre skader på træet i nogen måde.

•Kapacitet pink kornel træet godt efter plantning for at løse rødderne på plads. Vand træ én eller to gange ugentligt indtil udgangen af efteråret at tillade rødder at etablere. Langsomt vand træ over en lang periode i blød jord til en dybde lavere at rødderne. Ikke vand om vinteren eller i de følgende sæsoner undtagen i meget tørre perioder.

•Tilføj et lag af muld 3 til 4 inches tyk rundt i bunden af pink kornel træet. Holde barkflis 3 til 6 inches fra den kornel trunk og udvide det 3 fødder eller diameteren af den træ baldakin. Genopbygge barkflis årligt for at bibeholde dybden.

•Apparatet må befrugte ikke pink kornel træer indtil anden sæson og altid anvende gødning som anvist på etiketten. Bruge gødning, som 12-4-8, en gang i februar og igen i juni hvert år derefter.

•Prune pink dogwoods kun som nødvendig for at opretholde et sundt træ. Fjern eventuelle beskadigede, svagelige eller krydse grene. Trim off enhver suckers emerging fra de kornel trunk og skåret i sund afsnittene nedenfor de syge dele af grene. De fleste kornel træer kræver lidt beskæring og enhver større beskæring til at fjerne store grene gøres bedst om vinteren.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com