Min Pool Float er utæt luft

November 29

Min Pool Float er utæt luft

Pool flåd kan forvandle en almindelig pool til en akvatisk sommer legeplads, men de er ikke typisk de mest pålidelige legetøj i verden. Selv høj kvalitet pool flåd lække luft nu og da, som fortæller dig, der er en rip, tåre eller hul i float's overflade. Selvom du kan være fristet til at bare købe en ny pool float, reparere en er faktisk meget let og vil spare dig penge. Når det gøres korrekt, kan reparere et hul tilføje leveår til næsten enhver pool float.

At lokalisere lækagen

Fyld din pool flyde med luft og check for utætheder ved at anvende pres på alle områder af float. Lyt nøje til flygter luft, hvilket undertiden kan være svært at finde. Kontrollere sømme og luften dysen så godt, fordi lækager er almindelige i disse dele af float. Hvis du stadig ikke kan finde lækagen, nedsænkes den oppustede flyde i vand og kigge efter bobler. Du bør se små bobler opstå fra hullet.

Anvender en lappe

Mange pool flåd kommer med en reparation kit, der indeholder en vinyl patch. Hvis du ikke har det, købe en billig kit på din lokale pool levering butik. Kontroller, at plasteret svarer til det materiale float er lavet af, om det er vinyl, gummi eller lærred. Skære en patch dækker hele hullet og giver ekstra plads at lime patch ned. Dække hele patch med super lim eller vinyl cement og sted jævnt på float. Sørg for float er oppustet og helt tør før du anvender lappe. Tryk nedad og sørg for, at kanterne af lappe er tæt forseglede. Lad det tørre i mindst en time.

Test

Test din float ved nedsænkning i vand og kontrol af bobler opstå fra området lappet. Lægge pres på området for at se, om programrettelsen forbliver tæt knyttet. Holde et vågent øje med float i løbet af den næste uge, og Bemærk eventuelle deflation.

Forebyggelse

Pool flåd kan være sart, så undgå at hoppe på dem for at undgå huller og tårer i fremtiden. Holde sig væk fra kæledyr og gemme i et sikkert indendørs sted når den ikke er i brug, såsom en poolhus eller et skur. I løbet af off sæson, punktere pool float og gemme i en mild temperatur, beskyttet sted.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com