Ved hjælp af forlængerledninger kan ødelægge et apparat eller en anden elektrisk enhed?

November 30

Ved hjælp af forlængerledninger kan ødelægge et apparat eller en anden elektrisk enhed?

Forlængerledninger bringe strøm til elektriske udstyr langt fra enhver stikkontakt. Når de anvendes korrekt, vil ikke forlængerledninger skade elektriske apparater, elværktøj eller andre enheder. Men hvis du bruger dem forkert, forlængerledninger kan oprette et chok og give ild hazard for dig og forringe eller endog ødelægge din apparater.

Apparatet skader

Elektricitet bevæger sig gennem en ledning møder modstand, svarer til friktion. Denne friktion reducerer spændingen. En forlængerledning, der er for lang eller for begrænset kapacitet kan medføre spænding til at falde til under minimum spændingen kræves af din el-værktøj eller apparat. Dette fald i spændingen kan forårsage dit værktøj eller apparat at køre trægt og overophede til punktet af brændende eller ikke køre på alle. Løsningen er at flytte enheden tættere til stikkontakten eller bruge en højere kapacitet ledning.

Ledning størrelser

Forlængelse ledning kapacitet afhænger af størrelsen af ledninger, der bærer strømmen. Wire størrelse måles efter måler. Jo lavere gauge nummer, jo større den ledning og den mere aktuelle kan det bære sikkert. De mest almindelige ledningen ledning størrelser er 16 gauge, hensigtsmæssige, op til 10 ampere på op til 100 fod, 14 gauge, som kan håndtere op til 15 ampere på op til 50 fod, og 12 gauge ledning, som kan håndtere 15 ampere ved 100 fødder. Forlængerledninger er ikke anbefalet til belastninger ud over 15 ampere eller afstande ud over 100 fødder.

At finde masser

De fleste elektriske enheder har navneskilte, der fortælle dig hvor meget aktuelle de trække når du kører. Den nuværende draw normalt udtrykkes i ampere, men nogle gange er det givet i watt. For at konvertere watt til amp, opdele du watt ved 120, der er den nominelle spænding i USA. I matematik arbejder sig for at være 600 watt equaling 5 ampere og 1.200 watt equaling 10 ampere. De fleste forlængerledninger har etiketter fortæller dig, hvor mange ampere de kan bære sikkert.

Ledningen sikkerhed

Sikker drift kræver, at du matcher din Forlængerledning til den elektriske belastning. Du bør undgå at sætte flere enheder på en forlængerledning. Hvis din ledning føles varm at røre ved, du overbelastning det. Tag det straks og fjerne nogle af den elektriske ladning. Forlængerledninger, der er flossede, klippe eller anden måde beskadiget skal kasseres. Undgå at klemme en forlængerledning ved at sætte en stol ben eller andre tunge vægt på det. Klemme kan beskadige isolering og oprette et chok eller give ild hazard. Forlængerledninger, der er beregnet til midlertidig brug kun. Hvis du har masser af enheder på forlængerledninger og de har været sådan i måneder, kan du overveje en elektrisk opgradering til dit hjem.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com