Måder at bekæmpe en udsættelse

December 1

Bortvisning meddelelser kan være en hoved-twirling begivenhed, der kan vende dit liv på hovedet. Ikke kun gøre du står over for muligheden for at miste dit hjem, men du også står til at miste nogle finansielle stabilitet. Mens det er nemt at få understreget, når dette sker, har du stadig mange rettigheder som en lejer eller boligejer. Bortvisning love varierer også mellem stater, så afhængigt af hvor du bor, kan du måske holde dit sted for at leve, mens gå gennem forhandlinger med din udlejer eller bank.

Juridisk konsulent

At kontakte og søger råd fra en advokat vil hjælpe dig lære snørklede af din lokale bolig love og udstyre dig med den viden du skal kæmpe udsættelse varsel. Bolig advokater kan hjælpe processen og fremskynde de juridiske papirarbejde, som du skal bekæmpe udsættelsen, hvis du føler, at bekendtgørelsen er uretfærdig. De vil også kunne fortælle dig, hvad du bliver nødt til at præsentere dommeren for at succesfuld fight udsættelsen.

Indsamle beviser

Sige din udlejer forsøger at smide dig, fordi de hævder du skader Parlamentet, men i din mening, du har gjort nogen skade ud over normal slid-og tåre. I retten er det kun succesfuld måde at argumentere for, at du ikke overdrevent skadeligt residence at præsentere billeder af din lejlighed til at dokumentere sin tilstand. Fokusere specifikt på de områder, der er i diskussion, som kan være alt fra gulve og vægge til lamper. Som en forebyggende foranstaltning, når du flytter ind i en ny lejlighed eller hus, der ejes af en anden, kan det være en god idé at tage billeder af sin tilstand dengang du flyttede ind.

Korrekt varsel for fraflytte

Hvis du har fortsat med at besætte din lejlighed efter den skriftlige lejekontrakt er udløbet, skal din udlejer give dig passende varsel at opsige din belægning, før du nødt til at forlade. Mens de specifikke love er forskellige mellem stater og byer, skal typisk udlejer give lejeren med mindst to måneders varsel hvis de har boet i ejendommen i mere end et år. Den passende varsel at fraflytte skal gives endnu tidligere, hvis du er ved at blive fordrevet fra leje-kontrollerede boliger, som er afhænger af offentlig finansiering for at fungere.

Udføre reparationer

Hvis du er at blive smidt ud, fordi din udlejer hævder du har lavet residence ubeboelig, kan du højst sandsynligt udføre reparationer på varerne i diskussion at forhindre udsættelse. Afhængigt af din landestandard kan du kan holde et par måneder, hvis du accepterer at udfylde og betale for de beskadigede varer at din udlejer bruger som grundlag for at smide dig. Alternativt, en lejer kan kræve at ejendommen er ubeboelig, potentielt giver lejeren en lovfæstet ret til at tilbageholde leje indtil udlejer betaler for de nødvendige reparationer.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com