Ideer til dekorere dit hjem: planter

December 2

Ideer til dekorere dit hjem: planter

Dekorative planter gør et hus, føles som et hjem. For at tilføje et strejf af grønt til din stue, tage hensyn til grundlæggende betragtninger. Brug altid planter mod simpel baggrunde. Placere planter, hvor de vil få passende lys. Undgå at sætte planter nær fortove eller opvarmning og air conditioning ventilationskanaler. Med tilstrækkelig opmærksomhed på grundlæggende, kan du bruge en række forskellige planter i forskellige højder og teksturer til at tilføje pulserende, levende dekoration til dit hjem.

Hængende planter

Hænge planter til at accent højt til loftet og høje vinduer med en bred vifte af vævede, træ eller metal bøjler. Brug en hængende plante i et område, der mangler passende overflade plads til at placere planter på tabeller eller gulvet. Spider plante, med sine lange, har længe strittende blade, er en god kandidat. Boston bregne er også almindeligt anvendt som en hængende plante, og har bred, lange blade, der breder sig over kanten af sin pot. Den Evige Jøde, en anden populær valg, har små grønne - og sølv-stribede blade med en prangende lilla undersiden. Hvis en plet, der skriger på en dekorativ plante mangler tilstrækkeligt naturligt lys, tilføje et diskret kompakt fluorescerende lys til at sikre tilstrækkelig vækst.

Høje planter

Fyld tomme rum i hjemmet med høje potteplanter. Din stue, alrum eller post plads kan drage fordel af tilstedeværelsen af en høj plante som centerpiece eller accent. Overveje planter såsom ficus eller palmer, der vokser flere fod høje. Plant dem i keramik eller ler potter med design til at matche din indretning. Placer projektører under høje planter. Lyset vil tilføje drama til rum, som det kaster skygger for planten silhuetter på væggen.

Små til mellemstore planter

Gruppere små potteplanter på borde, hylder og vindueskarme. Overfør dine planter til slanke metal Potter, der ligner rustfrit stål eller kobber i alderen for en ordning med moderne indretning. En asiatisk føler, at bruge mørk skifer gryder i geometriske former. Tilføje efterstillede planter såsom ivy at blødgøre bogreoler i et kontor eller en kuriositet kabinet i en stue. Sat planter i forskellige højder og teksturer på en gruppe af stabling tabeller. Sted potteplanter på bøger eller kasser med forskellige niveauer for at tilføje visuelle interesse. Placer urter på en vindueskarm i et køkken. De skaber en varm og levende atmosfære, og du kan klippe stykker til at bruge som du tilbereder. Brug planten står til at give en mellemstor plante mere højde.

Dækfrøede planter

Føje en farve til et værelse med liberale brug af blomstrende planter, i betragtning af de forskellige lys og dyrkning behov i hver række. Afrikanske violer kommer i flere nuancer, spænder fra mørk lilla til lys pink. Oprette en midtpunkt til dit køkkenbord med en enkelt violet. Placer en orkidé eller gardenia på en afsats eller counter top i badeværelset. Plantens voksagtig, skulpturelle blomster vil nyde det fugtige klima og trives i dette område. Om foråret, skal du placere amaryllis eller iris pærer i lavvandede retter i hele hjemmet. Angiv en fred lily i en læsning nook eller soveværelse. Planten blomstrer fine hvide blomster.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com