Hvordan til at hænge fra udvendige stuk

December 3

Hvordan til at hænge fra udvendige stuk

Udvendige stuk kaldes syntetiske stuk eller udvendig isolering. Boligejere kan ønsker at dekorere deres syntetiske stuk hjem med postkasser, våbenhus lys, adressenumre eller andre dekorative elementer, der vil blive hængende direkte fra stuk. Dette produkt er en skum bord med stuk-lignende belægninger på toppen, og skum er ikke stærk nok til at støtte elementer uden risiko for sprængning eller elementet falde ned, så prydgenstande hængende fra udvendige stuk skal sikres i den bærende væg bag skum i stedet for ind i skummet, selv.

Instruktioner

•Køre den stud finder langs væggen, og marker stud's spot med en markør. Disse studs sikre skum stykker til den bærende væg og er stærk nok til at holde det dekorative element.

•Drill gennem den overflade stuk og ind i skum, indtil du når stud. En murværk smule anbefales, da mens muren selv ikke er murværk bit vil holde hårdt stuk lag fra revner.

•Skru de dekorative element ind i hullet med skrue og bore. At sikre at skum ikke er knust eller komprimeret, ikke skrue det i alt for stramt.

•Seal det område, hvor skruen trænger stuk og skum med en vandtæt forsegling eller caulking der passer til farven på stuk væggen. Det er vigtigt at hullet er forseglet effektivt eller hjemmet vil løbe risikoen for vand komme i, hvilket vil resultere i mug og rådne.

Tips & advarsler

  • Hvis det dekorative element er forholdsvis let, såsom tynde plast adresse talord, bare lim dem på overfladen af det udvendige puds med klæbemiddel udendørs-suited, vandtæt.
  • Hvis væggen ikke er bygget endnu, hvilket betyder at brikkerne af stuk har endnu ikke været er placeret på væggen, et stykke træ kan være indlejret i skum, selv, og det dekorative element kan senere skrues ind i stedet.
  • Opspore producenten af stuk hvis det er muligt. Fabrikanten har sandsynligvis testet hængende varer og kan være i stand til at give dig rådgivning.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com