Sådan Beskær Rosa Rugosa

December 5

Rosa rugosa eller pindsvin rose, er en hårdfør vidtløftige plante, der vokser i de fleste klimaer og er nem at dyrke og vedligeholde. Rosa rugosa er tolerant over for barske betingelser såsom fuld sol, vind, salt luft og dårlig jord. Det kræver en regelmæssig beskæring til at holde det sundt, fremme ny vækst og give det et godt manicured look.

Instruktioner

•Undersøg Rosa rugosa busk i slutningen af vinteren eller i starten af foråret. Fjern alle døde eller syge grene og filialer, som muligvis frostskader fra vinteren. Skære ned på grønne træ på en gren, om 1 tomme nedenfor området mørke eller døde og med en 45-graders snit. Beskytte dig hænder og arme ved at bære en langærmet skjorte og haven handsker.

•Locate og fjern svagere filialer i hele busken og filialer, der synes at være voksende ind i midten af den varme grød. Dette vil give mulighed for mere sollys og luft til at nå de indvendige dele af busk. For at forebygge skader forårsaget af to passage grene, fjerne den svage af de to grene.

•Undersøg bunden af planten i løbet af foråret for nye suckers. Fjerne rodskud under linjen jord for at stimulere ny vækst i de øverste grene. Når hvert forår, helt skåret og fjerne et par ældre eller større grene at fremme ny vækst og hjælpe med at holde planten fra at blive overfyldt.

•Shape busk årligt i den sene vinter eller det tidlige forår ved at skære den tilbage ikke mere end en tredjedel af dens størrelse. Dette vil forbedre sundheden for anlægget, styrer dens vækst og holde det godt manicured.

•Tag døde eller brugt blomstrer med jævne mellemrum i løbet af vækstsæsonen. Dette vil fremme nye blomstrende og skære ned på potentielle sygdom websteder. I slutningen af den blomstrende sæson foretrækker nogle gartnere at forlade den brugte blomstrer på busk, fordi farverige hyben vil danne tilføjer et dekorativt udseende og fugle finde dem en fornøjelig oplevelse.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com