Hvordan man laver en Buffet til et underholdningscenter

September 2

Hvordan man laver en Buffet til et underholdningscenter

Konvertere en buffet til et underholdningscenter tilføjer ikke kun et funktionelt stykke af møbler, men også en iøjnefaldende samtale starteren eller omdrejningspunkt til din stue eller alrum. Fordi buffeter kommer i mange forskellige stilarter, er der flere forskellige tilgange kan du tage. En enklere buffet, der ikke er toppet med en hutch og har frysere, eller skuffer, kræver projektet adgang huller til ledninger til din elektronik og muligheden for at fjerne et par skabslåger eller skuffer til at åbne op for stykket.

Instruktioner

•Åbn dørene til buffet og tage interne målinger. Måle bredde, dybde og højde af hvert kabinet og også højde mellem hylder inde de skabslåger. Nedskrive målingerne på et stykke papir, og sørg for at mærke hver måling med den korrekte placering på buffeten.

•Measure din elektronik, der vil gå ind i buffeten. Nedskrive disse målinger.

•Sammenligning målinger af din elektronik og det indvendige rum i hver skab eller rum. Beslutte, hvilke elektronik gå ind i hver af kabinetterne.

•Tag eller flytte nogen hylder i skabene, som skal være fjernet eller flyttet på grund af størrelsen af din elektronik. Nogle hylder kan sættes på pinde i buffeten, andre kan indstilles med dyvler eller på anden måde. Du kan bruge en sav, hvis hylderne ikke kommer nemt.

•Brug et puslespil eller hul så for at oprette 1-2 1/2 inch huller på bagsiden af din frysere til ledningen adgang. Hvis du vil placere elektronik på hylder i skabene, skal du skære et hul i nærheden hver af hylder til ledninger. Du kan også skåret huller i indre af buffeten, så ledninger samles i buffeten. For denne metode, skal du skære huller på indvendige af hver hylde. Placere et hul i bagsiden af buffet til en overspændingsbeskytter ledningen til stikket i væggen.

•Brug hullet så for at oprette et lille hul i toppen af buffet for snore til at forbinde til tv. Dette trin er valgfrit, hvis du ikke ønsker at skade den ydre udseende af dit morgenbuffet. Hvis ikke gør denne valgmulighed, sikre alle ledninger og stik nå fra elektronik, gennem hullerne og op til tv.

•Sæt din elektronik ind i skabene og følg alle producentens instruktioner om at tilslutte og koble op til dit tv.

•Fjern alle skuffer af dit morgenbuffet, hvis du vælger. Den plads, hvor en skuffe er måske holde et kabel eller parabol receiver box, DVD-afspiller eller anden tynd elektronisk enhed. Dette er valgfrit, som skuffer kan blive gemmesteder for manualer, fjernbetjeninger eller andre objekter.

•Sæt fjernbetjeninger og tilbehør i skuffer eller på kabinet hylder hvis dit morgenbuffet er indrettet.

Tips & advarsler

  • Antikviteter muligvis kræver mere pleje end nyere buffeter. Udvis forsigtighed, når skære eller ellers ændrer stykket. Hvis du har planer om at ændre udseendet af buffet med pletten, maling eller noget lignende, gør dette inden du starter konvertering processen.
  • Hvis du konverterer en antik buffet, vil værdien være stærkt påvirket af ændringer af stykket.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com