Hvor mange Pounds af knust grus skal jeg købe til en mursten brolægger gårdhave?

December 5

Gennemsnitlig dybde

Ifølge eksperter på-it-yourself.com bør projekter såsom terrasser og gangbroer have en 4-tommer knust grus base. Mængden af grus du skal få vil afhænge af projektets størrelse. En gårdhave der er 120 kvadratfod vil kræve omkring en og en halv cubic yards af grus hældes på en 4-tommer dybde. Den gennemsnitlige vægt af en cubic yard grus er 2.650 pund; således vil en 120-square-foot gårdhave kræver næsten 4.000 pounds af knust grus.

Klimahensyn

Hvis du bor i et koldere klima eller et særligt vådt klima, ifølge-it-yourself.com, kan du hælde en dybere grus base. En dybere base vil bidrage til at sikre ordentlig dræning og administrere overskydende afstrømning, samt beskytte fra udlægningsmaskiner fordrivelse på grund af frost heave. En yderligere 2 inches af grus på den samme 120-square-foot gårdhave vil tilføje en anden 2.000 pounds af grus.

Bundlinjen

Det er bedst at tjekke lokale retningslinjer for foreslåede dybde af patio baser. Du kan kontakte din lokale by kontorer til opbygning af regler og retningslinjer, eller du kan spørge på din lokale hardware eller bygherres forsyning butik for vejledning. Når du har bestemt dine ønskede dybde, formere den firkantede optagelser af dybde i fødder og dividere med 27 at opnå cubic yardage. Derefter kan du multiplicere cubic yardage med 2,650 at få antallet af pounds af grus du skal bruge til din terrasse.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com