Hvordan man laver din egen gennemskinnelige papir for vindue belægninger

September 3

Hvordan man laver din egen gennemskinnelige papir for vindue belægninger

Gennemskinnelige papir vindue belægninger oprette personlige oplysninger under tilføjelse af en dekorativ accent til windows. En nem måde at lave papir vindue belægninger er at bruge gennemskinnelig, lav-tack, selvklæbende kontakt papir. Dette er en særlig god designløsning for en lejebolig hvor du har brug for vindue behandlinger, der er billig og let aftageligt. Online design magasin, Design svamp, anbefaler tegning eller spore mønstre på gennemskinnelig kontakt papir med en olie-baseret, hvid maling pen. Dette skaber en subtil, hvid på hvid mønster over de halvgennemsigtige dækker.

Instruktioner

Instruktioner

•Vælg udskrives billeder, mønstre eller tekst at bruge som din motiver til papir belægninger. Enkle geometriske mønstre, botaniske former og ord er lettest at spore. Udskrive billeder med en computer printer, eller har udskrifter gjort på et kopicenter, på en størrelse til at passe din ruderne. Disse billeder vil tjene som din sporing mønstre for forskønne den kontakt papir.

•Measure din vinduesruder med din måling tape. Hvis du bor i en ældre bygning, kan vinduesruder ikke være helt lige, så måler lodret og vandret på forskellige punkter. Nedskrive dimensionerne. Beregne hvor meget gennemsigtig, hvid, lav-tack, selvklæbende kontakt papir du skal bruge. Typisk, kontakt papir kommer i 9-fod længe af 18-tommer bred ruller. Bruge din saks, klippe stykker kontakt papir til dimensionerne af vinduesruder har du målt.

•Forbered de udskårne stykker af kontakt papir til Forskønnelse ved at placere dem, tilbage side ned, over mønstrene. Bagsiden er siden med skræl væk papiret opbakning. Sikre den kontakt papir oven på papir mønstre med udarbejdelsen eller maler tape. Hold de tapede stykker hen over et vindue, der tillader sollys at belyse design gennem lag af papir. Spore mønstre på den kontakt papir med hvid olie-baseret maling pen. Lad malingen tørre helt.

•Wash din windows før du anvender kontakten papir på glasset. For hver rude, frigøre den kontakt papir fra mønsteret og skræl væk opbakning papiret. Tryk på den kontakt papir på en rude. Med et almindeligt ark papir mellem hænderne og kontakt papir, at undgå fingeraftryk, glatte nogen bobler eller rynker ud af den kontakt papir.

Tips & advarsler

  • Holde din papir overdækket ruderne rene med fugtig svamp eller en tør microfiber rengøringsklud.
  • Moderne kontakt papir, i modsætning til de tidligere versioner fra 1950 ' erne, er belagt med en lav-tack lim og er let at fjerne. (Se referencer 2) For at fjerne eller erstatte papir belægninger, skrælle den kontakt papir og rengøre eventuelle limrester med en all-purpose spray renere.
  • Når du arbejder med olie-baseret maleri materialer, give tilstrækkelig ventilation til at undgå at indånde dampe.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com