Hvor hen til indskrive ud en boligejer Association før man går

December 7

Om du vil købe eller bygge et nyt hjem, skal du finde ud af alt om den lokale boligejernes sammenslutning, før du foretager en forpligtelse. Sommetider, har disse sammenslutninger meget persnickety regler, som du måske eller måske ikke ønsker at acceptere. Det er bedst at forstå disse regler, før du foretager en konkret beslutning om ejerboliger.

Instruktioner

•Sørg proaktiv. Mæglere kan eller kan ikke engang nævne at der er en boligejernes sammenslutning i et kvarter, du ser på. Du skal spørge specifikt for hvert hjem du besøge og få en kopi af foreningens regler og bestemmelser, før du foretager nogen tilbud.

•Læs småt. Tjek afsnittet hedder regler og administrative forskrifter først. Det vil stave i et enkelt sprog, hvad du kan og ikke kan gøre for at dit hjem og ejendom. Den aftale, du tegn –- eller den, der er etableret uden din signatur--er en juridisk bindende kontrakt der vil holde op i retten. Siger du ikke har råd til forbedringer foreningen insisterer på, eller at du ikke vidste om noget når du flyttede ind, vil ikke opsige kontrakten.

•Know, at disse foreninger primært eksisterer for at opretholde værdien af egenskaberne og kvarteret som helhed. Der kan være mange aktiviteter foreningen har besluttet, ikke kan gå videre på dit nye hus. Ændring af din egen olie i indkørslen, opsættes en bas-formet postkasse eller opføre et hvidt stakit kan alle blive vetoet af foreningen. Du kan endda finde dig selv tvunget til at tage ned dekorationer du allerede har brugt penge på--som et dyrt privatliv hegn, der er højere end retningslinjerne tillader.

•Kontrollér ud foreningens synspunkter om pet ejerskabet. Sommetider er kæledyr forbudt helt. På andre tidspunkter er der størrelse og vægt regler at følge; en toy Pudel kan være fine, men ikke en Rottweiler eller Chow Chow. Nogle foreninger sætte en grænse for hvor mange pets du lov at have, mens endnu andre lade felint men ikke udendørs katte. Nogle kræver husejere at købe specielle ansvarsforsikring, hvis de har visse former for dyr (herunder krybdyr) lokaler. Reglerne kan variere meget, så tjek dem tæt sammen - især hvis du er en animalsk bejler.

•Look for regler, der styrer din udendørs adfærd. Er lyttende til musik omkring pool OK eller forbudt efter en vis timer? Kan du få seks biler besøger dit hjem, eller er der en lavere grænse? Kan du slå græsset eller ukrudt-spiser, når du vil? Det kan ikke tillades før 10: 00 lørdag og efter kl. i løbet af ugen.

•Know om du er tilladt at arbejde ud af dit hjem. Hvis du har en virksomhed, der indebærer kunderne kommer til dit hus, skal du vide, hvis dette er tilladt. Selv hvis du ønsker at arbejde på din computer hele dagen og ikke genere nogen overhovedet, foreningen kan stadig have en regel vedrørende arbejder hjemme, kunne gøre dit liv svært.

•Know hvilke udgifter dækkes af associerings- og hvad du forventes at betale afgifter eller gebyrer. Nogle grupper omfatter græs skæring, snerydning, trash pickup og vedligeholdelse af medianerne og indgang ejendom. Nogle kræver en fuldtids vedligeholdelse mand eller mænd hvis løn betales af dig og dine naboer. Du kan betale en heftig gebyr at tilhøre foreningen-- og hvis du vælger at bo i sit kvarter, du nødt til at hører. Ved at flytte, accepterer du disse gebyrer.

•Know Hvad du får ind, før du går. Lav en kopi af denne artikel og nedskrive en liste over spørgsmål at stille ejendomsmægler. Få en kopi af boligejernes association's regler og forordninger, samt enhver nyhedsbrev de kan producere, og læst alt. Du gider at finde ud af senere, at de grunde, du har købt et hus (endelig at have plads til at Great Dane, starter en køkkenhave og holde RV i gården) er alle ting, der ikke er tilladt. Være smart og vide, hvad du får ind.

Tips & advarsler

  • Lad ejendomsmægler snakke dig at behøve en kopi af foreningens regler og forordninger. Nogle af disse dokumenter, er som ejendomsmægler udmærket ved, så restriktive, at de skræmme væk købere.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com