Hvordan man laver en drue vin espalier

December 7

Hvordan man laver en drue vin espalier

En af nøglerne til dyrkning af sunde druer er at sikre, at bladene får nok sollys. Uden et espalier, vinstokke vokser ind i en sammenfiltrede rod på jorden og har svært ved at få det sollys, de har brug for at dyrke frugt. Men hvis du bygge et espalier og uddanne dem ordentligt, de vinstokke får tilstrækkelig eksponering for solen. Det er vigtigt at forberede dit vinstokke tremmer, før du skal plante dine druer, eller du har ikke nok tid til at modnes i løbet af vækstsæsonen.

Instruktioner

•Indstil hvor høj din indlæg bør være. De kan være alt fra 3 til 8 fod høj, afhængigt af forskellige druer du vokse og den zone, hvor du live. Nogle druer vokse godt i et klima med hårdere vintre, og har forskellige behov fra dem, der gør bedst i varmere eller mere tropiske klimaer.

•Dig post huller. Indlæg 8 fod lang behøver huller mindst 2 fødder dyb, mens 3-foden indlæg behøver kun huller 1 fod dybt. Stillingerne skal være højst 15 fod fra hinanden i gitter. Hvis du har mere vinstokke end to indlæg kan støtte i 15 fødder, tilføje en ekstra post, ikke mere end 15 fod fra den anden.

•Indstil indlæg lodret i huller og fyld omkring dem med cement. Kontroller, at de blive oprejst, mens cement sætter.

•Measure 3 inches ud af jorden, og køre 12 gauge galvaniseret ståltråd fra én post til den anden. Pak det omkring hver post og bruge en korte pistol til at hæfte det på plads. Foranstaltning 3 inches fra den første wire og Gentag. Fortsæt gentage indtil du når toppen af stillinger.

•Plant din druer. Som de vokser, uddanne dem til at vokse op på espalier ved at binde vinstokkene til wire med streng.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com