Hvad der forårsager VVS til at vibrere?

December 8

Hvad der forårsager VVS til at vibrere?

Vibrerende rør kan være symptom på et mindre problem, men andre kan være tegn på et større problem. Aldrig se bort fra usædvanlig VVS lyde som et irritationsmoment. Om fastsættelse af et lille problem, så snart du genkende det kan spare dig penge og hovedpine senere.

Vand Hammer

Det fænomen kendt som vand hammer finder sted, når du slukker din vand. Når strømmen af vand er pludselig slået fra, tilbageføres den naturlige strøm af vand. Hvis vandet har ingen steder at trække sig tilbage, det bygger pres og skaber en trykbølge. Problemet er mere almindeligt i ældre huse med smalle rør. Hvis venstre ikke-korrigeret, kan problemet forårsage betydelige skader på dine VVS system. Rådføre sig med en uddannet professionel til at diagnosticere årsagen til problemet. Det kan ofte rettes ved korrekt sikring vand linjer eller installere en vand stødabsorberende enhed.

Vandhane snak

Vandhane snak opstår normalt, når en nedslidt plads eller ventil i en komprimering-type vandhane er til stede. Compression vandhaner er meget almindelige og let identificeres af de separate varme og kolde håndtag. Du kan mærke et drop når vandhanen er slukket og en vibration eller rasle når vandhanen er tændt. Udskiftning af en skive eller O-ring, løser ofte problemet.

Toilet vibrationer

Toilettet er en af de mest anvendte apparater i dit hjem, så nogle dele kan lejlighedsvis slides. Hvis dit toilet synger eller vibrerer efter at være skyllet, kan du have en defekt fyld eller ballcock, ventil. Ventilen er tilsluttet en float af en løftestang. Ventilen er forbundet til den indgående vandforsyning, og som vandstanden stiger, så gør float. Når vandstanden når fyld-line, er ventilen slukket. Mens det lyder som en kompliceret mekanisme, er udskifte ventilen en forholdsvis billig og simpel gør det selv projekt.

Vand trykregulator

Vand trykregulatorer er designet til at styre vandtryk og strømningshastigheden af indkommende vand til en bygning. Vibrerende rør kan være et af mange symptomer på en beskadiget regulator. Andre omfatter høj eller lav vand pres, bølgende vand og hamrer rør. Hvis du oplever nogen af disse symptomer, udelukke din vand trykregulator som årsag. En beskadiget regulator kan producere ekstremt høje vandtryk. Det anbefalede vandtryk for beboelsesejendomme er 55 pounds per kvadrattomme med maksimalt 80 pund pr. kvadrattomme. Mange producenter af toiletter og andre VVS annullere deres garanti hvis hjemmets vandtryk overstiger disse retningslinjer.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com