Sådan skøn tæppe firkantede optagelser

April 25

Uanset om du erstatter gulvtæppet eller bare at få det professionelt renset, skal du anslå, hvor mange kvadratfod af tæppe du har. Det kan virke overvældende, især hvis du har værelser i dit hjem, der har usædvanlige former. Men i virkeligheden, estimering tæppe firkantede optagelser behøver ikke at være svært.

Instruktioner

•Break hvert værelse i sektioner. Du kan gøre dette mentalt eller fysisk kan du tegne linjer i rummet ved hjælp af malertape eller sejlgarn. Målet er at opdele rummet i rektangler, som er lettere at måle. Hvis du har buede vægge eller usædvanlige vinkler, bryde disse sektioner i rummet ud fra rektanglerne

•Kontrollér en hurtig skitse af lokalet med blyant på et stykke skrot papir. Det behøver ikke at være perfekt, så ikke bruger for meget tid på dette. Bryde op skitse til rektangler på samme måde du gjorde for den faktiske værelse.

•Brug målebånd til at måle i fødder hver rektangel længde og bredde. Skrive ned hver måling til de tilsvarende rektangler på dit værelse skitse. For enhver uregelmæssige områder med kurver eller usædvanlige vinkler, måle det dybeste punkt og det bredeste sted.

•Multiply længde gange bredde af hver rektangel til at finde hver rektangel firkantede optagelser. For de uregelmæssige formede områder af rummet, foregive de er rektangler og formere længde gange det dybeste punkt.

•Tilføj op det samlede areal af alle rektangler i rummet for at få samlet kvadratfod af rummet. Gentag for hver plads, som du har brug for pladsen-optagelser målinger for. Hvis du får tæpper renset, dette er det sidste trin, og dette er det nummer, du vil give rengøringsfirma til at vurdere dine omkostninger.

•Estimate mængden af tæppe du nødt til at købe. Tommelfingerregel for at købe tæppe-- eller ethvert hjem forbedring materialer--er at købe 10 procent mere end du faktisk har brug for. Multiplicere det samlede areal af 1.10 i orden få det samlede areal plus 10 procent. Dette er det nummer du vil bruge, når forkalkulere omkostninger for nye tæppe.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com