Hydraulisk kompression Crimp værktøjer

December 12

Hydraulisk power kommer fra ved hjælp af væsker til at generere strøm og pres. Crimpning værktøj, der anvender hydrauliske kraft kan lægge langt større pres på metalrør end menneskelig muskel kan. Disse værktøjer kommer i mange forskellige former og størrelser, og du bør få en, der er mest passende til dit job.

Monteret hydraulisk krymper

Nogle hydraulisk presning værktøjer er ganske store, som dem, der er beregnet til at anvendes på rør med en bred diameter. Disse værktøjer er ofte monteret så røret skubbes ind i dem, hvor det vil være krympede og trukket tilbage. Nogle af disse værktøjer arbejder ud af elektricitet, som virker en pumpe for at oprette hydraulisk pres, men andre har løftestænger, at arbejdstagerne skal pumpe i hånden til at oprette de nødvendige hydraulisk pres for at funktionen crimper.

Hand Held magt krymper

Bærbare powered krymper ligne et barn af en boremaskine og en crimpning værktøj. Der er normalt en batteripakke eller andre strømtilslutning, der går ind i bunden af pistolgreb, men i stedet for en drill sektion i slutningen af værktøjet der er en crimpning værktøj. Disse værktøjer er lidt pladskrævende, men de er også ganske funktionel. De bruges når det er for besværligt at tage rør til crimper, så i stedet skal man tage crimper til pipen.

Hånd krymper

Måske er den simpleste form af hydrauliske crimper hånd crimper. Disse værktøjer er relativt lille og let, bygget for bærbarhed samt magt. Arbejdstagere kan transportere crimper til røret, men værktøjerne stadig arbejde ud af menneskelig muskel snarere end el. Der er en løftestang, der du skal pumpen til at skabe den nødvendige hydraulisk tryk tol crimp røret.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com