Kan jeg bruge Gamma-Cyhalothrin på min agurk planter?

December 13

Kan jeg bruge Gamma-Cyhalothrin på min agurk planter?

Gamma-Cyhalothrin er en fælles pesticid bruges til at forhindre insekt skadedyrsangreb på planterne, især spiselige dem. Selv om dens anvendelser udvide ganske langt i hjemmet haven, er pesticidet ikke nyttig på anlægget agurk. Andre pyrethroider arbejde effektivt for at fjerne skadedyr på agurker, men Gamma-Cyhalothrin simpelthen målrette ikke de skadedyr, der normalt påvirker agurker.

Pyrethroider

Gamma-Cyhalothrin tilhører en familie af insekticider kendt som pyrethroider, som er giftige for insekter og små vanddyr, effektivt lamme insekter og slå dem ihjel. Gamma-Cyhalothrin er en usædvanlig nyttig pyrethroid, effektivt at fjerne en lang række insekter, der almindeligvis plage vegetabilske gartnere. Ingen af disse insekter, er dog fælles skadedyr af anlægget agurk.

Agurk biller

Gamma-Cyhalothrin er effektivt til brug mod agurk biller, en skadedyr, der påvirker grøntsager hele spektret af typisk dyrket edibles. Insekticidet er ineffektive kun på biller, ikke agurk frugter eller andre Cucurbitæ, herunder de fleste meloner og græskar.

Toksicitet

Toksicitet kan være en bekymring, når du bruger Gamma-Cyhalothrin, men det er betragtes som den sikreste af pyrethroid pesticider som kun meget fortyndet dele af kemikaliet er nødvendige for effektiv skadedyrsbekæmpelse. Stadig, det er et giftigt kemikalie, der kan forårsage irritation af øjne og hud og langt mere alvorlige konsekvenser, når der opstod i store koncentrationer. Derfor passende fortynding af kemikaliet er afgørende – ikke bare for personlig sikkerhed men at reducere miljømæssig fare samt.

Andre indstillinger

Selvom Gamma-Cyhalothrin ikke er en effektiv mulighed for insekt kontrol på agurk planter, kan du bruge en simpel insekticid sæbe til at tage sig af mindre skadedyr som bladlus eller spider mider. Permethrin og malathion, blandt andre, er stor insekticider til at bekæmpe de fleste andre skadedyr stødt af agurk planter.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com