DIY vinter beskæring for Knockout roser

December 14

DIY vinter beskæring for Knockout roser

Knock Out roser har været avlet for nem pasning, og deres beskæring krav er så enkel og ligetil som steg beskæring kan få. Årlig beskæring er typisk anbefales til tidlig om foråret efter den sidste hårde frost forekommer i din region. I frost gratis himmelstrøg, kan du beskære nemt i vinter med nogen trussel om skade. Du kan beskære en hele bush i løbet af få minutter, forlader steg buske klar til kraftige nye vækst når foråret kommer. Knock Out roser kan tåle svær årlige beskæring; men du kan også beskære dem mere sparsomt for at bevare en større busk størrelse.

Instruktioner

•Prune væk alle syge, revnet, døde eller på anden måde beskadiget Stokke ned til et punkt af sunde væv. Sever problem Stokke bare 1/4 tomme over en node uden underordnede værdier eller bud med et snit på skrå, indsamling og kassere problem stiklinger.

•Tag omtrent en tredjedel til halvdelen af den busk højde, forlader så lidt som 12 til 18 inches af sukkerrør længde, at forynge busken. Svær beskæring som dette vil holde en mere tæt og kompakt vækst form for foråret og sommeren som følge. Shear fra Stokke i en ensartet højde, som ønskede, kompostering eller kassere stiklinger.

Kil sukkerrør længde selektivt som ønskede at forsigtigt reducere højden og spredning af busken der passer til indstillingen landskab, som ønsket. Skære Stokke på skrå, arbejder alle omkring busken så en afbalanceret ramme af Stokke forbliver. Kompost eller kassere stiklinger.

Tips & advarsler

  • Kræsent rydde op nogen spor af stiklinger eller andet restmateriale, der kan have indsamlet på den jord, der kan tjene som grobund for skadedyr og sygdomme over vinteren, efterlader en ren jordoverfladen.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com