Hvordan at tilslutte op lyskontakter

December 15

Hvordan at tilslutte op lyskontakter

Du skal tænde et lys på vægkontakt og sker intet. Eller en lys flimrer, eller der er et spark og en duft af ozon fra switchen. Du har fået en dårlig switch. En lyskontakt simpelthen afbryder strømmen af elektricitet gennem et kredsløb, når du slå det fra, og lader det genoptage, når du tænder for den. Det er ikke kompliceret at tage ud af den gamle og hook op en ny (så længe ingen i væggen rewiring er nødvendig (noget kun en professionel skal gøre).

Instruktioner

•Drej slukke strømmen til den gamle lyskontakt på sikringsboksen af huset.

•Tag off switch plade fra væg ved at fjerne de skruer, der holder det der. Fjern skruerne på parameteren udsatte i top og bund, så du kan trække den halvvejs ud af væggen, afsløre ledninger bag det.

•Brug blyant og papir til at tegne et diagram af wire arrangement, så du kan kopiere det, når du installerer den nye lys. Generelt vil du se to sorte ledninger tilsluttet skruer på toppen og bunden af switch på den ene side med en nøgne kobbertråd viklet grøn grundstødning skrue på anden siden, men nogle konfigurationer varierer.

•Brug din skruetrækker til at løsne skruerne og snoet ledningerne. Trække parameteren gratis. De tre ledninger (to sorte og en kobber) vil blive overladt stikker ud fra det elektriske felt.

•Hold dine nye skifte foran boksen og forbinde ledningerne pr. diagrammet. Generelt, twist de to sorte ledninger omkring skruerne på toppen og bunden af den ene side og drej den nøgne kobbertråd omkring den grønne skrue på anden siden.

•Stram skruerne. Pak elektriske bånd omkring siden af dækslet switch enhed forbindelser af ledningerne omkring skruerne. Skubbe parameteren i boksen, tucking ledningerne bag.

•Sæt switch til boksen med de medfølgende skruer, indsætte dem på toppen og bunden af parameteren. Installer den nye switch plade over kontakten med de medfølgende skruer. Genoprette elektriciteten.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com