Hvordan at rengøre køkken ovn stativer

December 16

Hvordan at rengøre køkken ovn stativer

Når mad og fedt drypper på en ovn rack, kan det skabe en klæbrig rod. Mad og fedt efterlader snavs på stativerne, og det vil i sidste ende lugt når du bruger din ovn. Ovn stativer har brug for regelmæssig rengøring for at fjerne fedt og snavs så at ovnen stativer forbliver i god stand. Stedet for at bruge en barsk ovn renere, kan du rense ovnen stativer med ammoniak. Ammoniak vil ikke frigive barske dampe, og det er et naturligt alternativ til kommercielle rengøringsmidler.

Instruktioner

•Fyld en gryde med 1 kop af ammoniak. Sted pan i ovn under stativerne natten over. Dampene vil løsne fedt og snavs fast til stativerne.

•Aftør stativer med en fugtig klud. Skyl klud for at fjerne eventuelle fedt, der hober sig op. Hvis du bemærker stadig en betydelig mængde af snavs og fedt, skal du behandle ovn stativer igen.

•Tag ovnen stativer og læg dem i en affaldssæk. Hæld 1 kop af ammoniak i affaldssæk og binde det lukket. Læg posen udendørs eller i din garage ud af den måde natten over.

•Tag ovnen stativer ud af skrald-posen. Tørre dem af med en fugtig klud. Hvis du stadig har genstridige fedt, skal du suge ovn stativer.

•Fyld badekarret med 3 til 4 inches af varmt vand. Tilsæt 2 tsk skålen vaske og ½ kop eddike. Sættetid ovn stativer natten over i badekarret, og tørre dem rene med en vaskeklud. Erstatte ovn stativerne tilbage i ovnen.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com