Hvordan man kan dekorere et telt til en aften Garden Party

December 18

Udendørs party telte bruges ofte til opskalere fester, såsom bryllupper, jubilæum parter eller formelle havefester, og lejlighedsvis på store børns partier eller skolearrangementer. Et telt, der anvendes på en aften havefest vil være intet andet end en mørk og trist hul, hvis det ikke er indrettet korrekt. Oprette et smukt oplyste og indrettet område under dit telt og bruge det i en række forskellige måder, fra et opholdsområde for et formelt måltid til et samlingssted for dele samtale og cocktails.

Instruktioner

Hæng blomst swags på indersiden af teltets loft. Fastgør dem med floral wire i midten af teltet loft, og derefter bringe dem til hvert hjørne. For at gøre din egen swags, købe længe silke vinstokke og tillægger dem friske eller silke blomster med floral wire.

•Den teltet op. Korrekt belysning er ikke kun vigtigt for stemning, men også af sikkerhedsmæssige grunde, da teltet bliver brugt på en aften havefest. Wrap hvidt lys omkring polerne i teltet og hænge tændte papir lanterner (batteridrevet) fra fiskeri linje fra loftet i telt (mellem blomst swags) så de synes at flyde over gæsterne.

•Gather tyl over teltpløkker. De hvide lys vil skinne igennem tyl, at skabe en romantisk look. Fastgør tyl på toppen, midten og bunden af teltpløkker med silke blomsterbuketter og blomster wire, at lade den materielle flok i midten. Eller binde tyl med et enkelt bånd for en billigere, men ikke mindre smuk effekt.

•Fyld telt med blomster. En havefest, jo skal have masser af blomster. Hvis du vil oprette en centerpiece til indersiden af dit telt, sæt flydende blomster i en fugl bad og omgiver det med blomstrende potteplanter og et par mere oplyste papir lanterner. Du kan også sætte dette foran dit telt, afhængigt af hvordan du bruger teltet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com