Hvordan til at bore Pop nitter

December 24

Hvordan til at bore Pop nitter

Pop nitter er simpel metallisk fasteners lavet af stål, rustfrit stål eller aluminium, der bruges til at fastgøre forskellige tykkelser af plade stål eller metalplader. Pop nitter er let at bore ud med en drill bit i stand til at bore gennem metal og en boremaskine. Det er en opgave, der tager kun få sekunder at fuldføre, og pladen eller metalplader, der var nittet sammen kan re nittet eller fastgjort sammen på en anden måde, når de pop nitte er fjernet fordi det er ubeskadiget.

Instruktioner

•Vælg et borehoved, der er i stand til at bore gennem metal i en størrelse, der vil være store nok til at adskille lederen af nitte fra resten af nitte. For eksempel, hvis nitte diameter er 1/8-inch, vil en 3/16-inch borehoved være stor nok til at fjerne lederen af nitte.

•Sæt boret lidt i en boremaskine og stramme chuck omkring drill bit.

•Sæt boret lidt i midten af nitte hoved og begynder at bore. Når hovedet adskiller fra resten af nitte, stoppe boring. Samlede boring dybde vil kun være 1/16-tommer til 3/32-tommer højst. Du behøver ikke at bore gennem arket eller plade metal nitte er fastgjort til at fjerne lederen af nitte. Når lederen af nitte adskiller fra resten af nitte, vil det sandsynligvis ring sig omkring borehoved.

•Pop resten af nitte gennem anden siden af den plade eller metalplader nitte er sat ind med en metal punch eller et søm sæt og en hammer.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com