Hvordan man kan tage fra hinanden et dørhængsel

December 26

Hvordan man kan tage fra hinanden et dørhængsel

Hvis din dørhængsel stikning, kan det skyldes PIN-koden skal være smurt eller pin er bøjet og skal udskiftes. Når du har fjernet hængslet fra døren, skal du tage fra hinanden dørhængsel at bestemme præcist, hvad problemet er og hvordan man bedst kan løse det. Uanset hvilken type af hængsel du har, de alle arbejde på en pivot hængsel og er nemme at skille ad.

Instruktioner

•Hold dit hængsel med bladene trykkes sammen.

•Clamp en lille skruestik greb den øverste fælles landbrugspolitik hængsel stiften. Sørg for at du kun klemme pin og ikke ved et uheld grab hængslet eller du vil ikke kunne trække pin gratis.

•Look i bunden af hængslet og fastslå, om det er holdt på plads af en skrue, Allen møtrik eller cap. Hvis der er en skrue eller Allen møtrik, bruge en flad skruetrækker eller unbrakonøgle til at fjerne den mens du holder pin stadig af grådige skruestik greb fastgjort til toppen. Hvis din pin har en bunden cap, klemme et andet par af skruestik greb på bunden cap. Hold den øverste skruestik greb i én holdning og bruge de nederste par at Skru hætten (dreje det i retningen mod uret) indtil fælles landbrugspolitik kommer ud.

•Hold blade af hængsel og tage benet ud af hængslet ved hjælp af toppar i skruestik greb til at trække det. Nu kan du adskille bladene af hængslet ved at trække dem fra hinanden.

Tips & advarsler

  • Demontere alle hængsler til en dør på én gang, ikke bare den, der naturligvis skal repareres. Andre hængslerne har kompenseret for den beskadigede, og skal reparere også; Det er bedre at få det hele gjort på én gang.
  • Vær forsigtig, når arbejder på hængsler, så det er let at fange dine fingre i omdrejningspunkt og sårer dig.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com