Sådan fjernes en Moen Coverplate badekar Drain overløb med ikke hul i frontpladen?

December 26

Coverplate i slutningen af dit badekar under vandhane tud dækker overløb nedløbsrøret. Når dit afløb bliver tilstoppet, er det ofte hurtigere at køre en slange gennem overløb end at tage fra hinanden proppen. De fleste Moen coverplates har en skrue i midten af pladen. At fjerne en coverplate fra badekar drain overløb med ikke hul i det kræver at sikre, at der er ingen skruer. Undertiden vil skruer være skjult fra visning, så du skal se nøje.

Instruktioner

•Rengør forsiden af afløb overløb coverplate med rag. Undertiden dækker snavs og sæbe udskud skruen i midten af pladen. Fjern skruen med Phillips-head skruetrækker og trække coverplate fra karret.

•Rub din finger omkring den udvendige kant af coverplate at føle for en stilleskrue, hvis der ikke er nogen skruen i midten af pladen. Nogle coverplates bruger en lille sætskruen for at sikre plade til hus nedløbsrøret. Fjern sætskruen, ved hjælp af en unbrakonøgle til at dreje mod uret og derefter trække coverplate fra rør og badekar.

•Drej coverplate mod uret med dine hænder, hvis der er ingen skrue haektrawlere til karret nedløbsrøret. Coverplates med ingen skruer tråd på røret. Hvis det er nødvendigt, drej coverplate med en rørtang indtil den er ned i nedløbsrøret.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com