De øverste årlige blomster

December 29

De øverste årlige blomster

Selvom årlige blomster live for kun en enkelt vækstsæson, levere blomsterne lyse farve, der vil vare fra tidlig sommer til efteråret. Udvalg af smukke årlige blomster gør at vælge de bedste enårige næsten umuligt, men for de fleste gartnere, top enårige er pålidelig, relativt lav vedligeholdelse planter, som har farverige blomstrer og attraktive blade.

Petunia

Petunias er alsidige, sun-kærlige enårige tilgængelig med store enkelt eller dobbelt blomstrer, der passer til næsten alle tænkelige farveskema. Regelmæssig petunias gøre godt plantet i jorden eller i beholdere, gårdhave. Trailing petunia sorter giver masser af farve flyder over siderne af en hængende kurv i vinduet kasse.

Morgenfrue

Margold er værdsat for sin evne til at give en gnist af lyse gule, orange eller røde, der står i kontrast med andre farverige etårige planter i blomst seng eller gårdhave container. Tørke-resistent, varmt vejr planter, morgenfruer findes i kæmpe, opretstående former, der vokser så høj som 32 inches med fed, 4-tommer blomster eller buskede franske morgenfruer så lille som 6 inches høj, med små, 2-tommer blomster.

Zinnia

Zinnia er en dramatisk, opretstående årlige blomst, der vil trives med lidt pleje, så længe anlægget er udsat for stærkt sollys. Findes i nuancer af rød, gul, pink, hvid, violet og orange, zinnia er en opretstående plante, der vil nå højder på 1 1/2 til 2 fødder. Mindre kantning zinnias på 6 til 18 inches er et godt valg for en farverig kant.

Impatiens

Stærkt sollys er en forudsætning for de fleste enårige, men impatiens vokser lykkeligt i lyssky, svært at plante områder i din have. Selvom impatiens vil tolerere fuld skygge, vil anlægget producerer den bedste blomstrer med et par timer af morgen sollys. Eftermiddagssolen bliver for varm for impatiens, som vil producere dynger af sarte udseende blomster i en række forskellige nuancer, herunder rød, violet, pink, hvid og orange.

Salvia

Salvie er en hårdfør plante, der vil blomstre i voldsom klumper af farverige blomster, der vil tiltrække kolibrier og sommerfugle til din have hele sæsonen. Scarlet salvie er en lyse røde salvia, der er også tilgængelige i hybrider af forskellige farver, herunder lilla, pink eller hvid. Blomstrer i blå salvia er en intens, dyb blålig-blåligrød. I modsætning til mange enårige, vil salvia tolerere lys frost.

Sweet Alyssum

Sweet alyssum, også kendt passende som tæppe blomst, er en mindre årlig, der vil brede sig til form masser af små hvide eller lavendel blomster. På grund af dens lavtvoksende vane er sweet alyssum et godt valg for grænser og kantning, eller til at putte ind i et rum i en have stien eller klippevæg. Sweet alyssum vil tolerere halvskygge og blomstrer bedst i køligere vejr.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com