Hvornår skal trimme de nederste grene af en Pin egetræ

December 31

Hvornår skal trimme de nederste grene af en Pin egetræ

En af mest plantet almindeligt skygge og vejtræ i de tempererede områder i USA er den oprindelige pin eg (Quercus palustris). Nem at dyrke og etablering af ret hurtigt efter plantning i fuld sol og sur, fugtig, veldrænet jord, det modnes 60 til 70 fod høje og 25 til 40 fod bred. Det er oprejst oval silhuet inkluderer opadgående grene mod de øverste vandrette grene i den midterste og nedadgående-vinklet grene nær jorden. Beskære grene, når træet er hvilende.

Beskæring tidsramme

Det bedste tidspunkt at beskære væk de lavthængende grene på en pin eg er slutningen af vinteren til tidlige forår. Den præcise timing varierer efter region i hele sortimentet hårdførhed--US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 4 til 8a. Beskære døde eller brækkede grene væk når som helst. Gang sidst på vinteren til tidlige forår trimning, februar og marts, at forekomme før knopper svulme op og folde for at afsløre nye blade.

Skadedyr og sygdomme spørgsmål

Hvis du bor i en region, hvor egens visnesyge sygdom eller træ biller er generende, ikke beskære pin egetræer når som helst i foråret når sap flyder. Beskæring sår er en måde for svampesporer og sultne biller at infiltrere de kardiovaskulære væv af træet. Alternativt foretage fjernelse af nederste grene--kaldet afkvistning--i sensommeren tidligt falde eller midten til slutningen af vinteren når træet forbliver fuldt hvilende. Denne timing er sammenfaldende med tørrere forhold og strømmen af sap ud af træets sår er stærkt reduceret eller fraværende.

Træ størrelse overvejelser

Afkvistning op en pin eg er gjort for bedre frihøjde over veje, indkørsler, fortove eller græsplæner hvor folk gå eller Græsslåmaskiner passere. Må ikke vilkårligt lemmer op unge pin egetræer til at fastlægge den laveste lemmer for at straks være ikke mindre end 6 til 10 fod over jorden. Du nedbryder baldakin af løv og langsom træets vækst. Kun skære nederste grene lidt efter lidt i løbet af flere år. Ikke mere end 1/4 af den hele grønne baldakin bør fjernes i løbet af én årlig beskæring begivenhed. Større træer, som de mere end 25 fod høj, tolerere fjernelse af tre eller fire nederste grene uden skade.

Udstyr

Bruge en hånd eller omgå grensakse at skære grene, der er mindre end 3/4 tommer i diameter. Dette redskab er bedst, når udtynde nederste grene eller trimning væk nogen nedad kviste fra bunden af træets baldakin eller spirer fra stammen. Bruge en beskæring sav til grene over en tomme tykkelse, der stammer fra de vigtigste træstamme. Beskæresave er effektive på gren kryds væk fra stammen. Brug Beskæresave på grene med en diameter på 1/2 til 1-1/2 inches.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com