Hvordan til at spire tørrede Wisteria frø

October 12

Hvordan til at spire tørrede Wisteria frø

Duftende vinstokke klatring på en række understøtter pryder sommer scener langs østkysten af USA toppe af blomster kaskade fra klatring wisteria vinstokke. Medlem af familien ært, Wisteria vinstokke kan være hjemmehørende i det østlige USA, eller kinesisk eller japansk oprindelse. Sommerblomster i nuancer af hvid og lavendel vises, efterfulgt af frø bælg. Når frø bælg har tørret, er de hårde frø indeni klar til spire. Frø bliver brun i farven og skal være tør, så godt. Spireevne processen kan begynde med det samme eller gemme frø til slutningen af vinteren spiring.

Instruktioner

•Scarify frø af nicking eller slibning hård frø er daekket. Brug sandpapir, en lille kniv eller en neglefil til ar frø frakke. Dette giver mulighed for frø til at optage vand (indsuge) for at begynde processen med hensyn til spireevne.

•Soak frø i varmt vand natten over. Dette forbereder yderligere frø for rejsen til spiring og vækst.

•Plant frø i en germinating blanding eller i en hjemmelavet blanding af bark, sphagnum og kompost. Placer premoistened mix i en godt gennemblødt tørv pot eller plast voksende bakke. Blåregn frø kan tage op til to måneder til at spire.

•Locate Potter eller bakker i en varmt område, fri fra direkte sollys. Bevare fugten af dækker med en plastik pose eller dome låg. Holde jorden konsekvent fugtig. Tåge med vand fra en sprayflaske, når jorden tørrer på toppen. Tillad ikke jord bliver klæg, så frøene kan rådne.

•Transplant planter, når et sæt af løvblade vises på hver plante. Flytte planter i små Potter og begynde hærdning off proces. Starter ved at placere unge frøplanter i morgensolen og gradvist øge sollys hver dag. Når planter er akklimatiseret, plante i et solrigt sted i jorden hvor blåregn har en støtte til at klatre.

Tips & advarsler

  • Når de vokser wisteria fra frø, Forvent at vente 10 år eller længere for vinstokke til at blomstre. Blåregn vokset fra stiklinger blomster hurtigere.
  • Blåregn vinstokke er invasive. Holde wisteria beskæres for at forhindre produktion af frø. Dette kan hjælpe med at fjerne din ornamentale wisteria vinstokke fra bidrager til den invasive problem.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com