Hvordan til at sænke min Carbon Footprint

December 31

Hvordan til at sænke min Carbon Footprint

Dit kulstof-fodaftryk er de samlede drivhusgasemissioner, du genererer. Disse gasser, som kuldioxid, metan og lattergas, når udledt i atmosfæren, forårsage jordens temperatur til at stige, negativt påvirker både dyr og planter. Det er derfor målet med kulstof fodaftryk reduktion er blevet en prioritet for mange.

Instruktioner

•Eat lokale og økologiske frugter og grøntsager. Mange fødevarer rejse hundredvis af miles af lastbil og fly kan nå dig--en proces, der genererer frigivelse af drivhusgasser undervejs. Du kan bidrage til afhjælpning af problemet ved at spise lokalt dyrket fødevarer. Hvad mere er, hvis du køber mad fra økologiske landmænd, der er forpligtet til ved hjælp af miljøvenlige teknikker, vil du også gøre din del for at sænke dit carbon footprint.

•Afbryd drikke flaskevand. Den plast, der anvendes i disse flasker bruger op til 47 millioner gallon olie årligt, mad og vand Watch. I stedet bruge et filter til at gøre din postevand renere, derefter gemme det i genbrugscontainere.

Kil affald. Hver måned modtager du sikkert papir regninger fra dit forsyningsselskab, f.eks. Mange virksomheder giver nu en mulighed for papirløse regninger. Ved at vælge denne service, vil du generere mindre papirkurven.

Derudover betaler opmærksomhed til emballering af produkter du køber. For eksempel Køb løs grøntsager i stedet for dem pakket ind i plastik. Også tage langs klud genanvendelige poser til købmanden at reducere antallet af plastikposer du nødt til at kassere.

•Recycle! Hvis du ikke har curbside pick-up, identificerer det nærmeste facilitet til dit hjem og finde ud af, hvilke materialer vil de acceptere. I nogle områder får du endda penge for de varer, du tænder i.

•Reuse elementer i stedet for at smide dem. Gamle sokker kan gøre en god chew stykke legetøj nemlig jeres hund. Plastik indkøbsposer kan bruges til at line lille skraldespande i dit hjem. Tomme glasflasker kan bruges som lysestager.

•Drej off elektronik. F.eks slukke lys når den ikke er i brug; Lad ikke tv'et spiller i baggrunden, hvis du ikke ser det; slukke fans, når du afslutter et værelse. Du vil ikke kun være at sænke dit carbon footprint, men du vil spare penge på din elregning, så godt.

Forpakket nye pærer. Energibesparende pærer producere lige så meget lys, men bruger mindre energi. De koster mere i første omgang men sidst længere end traditionelle glødepærer og spare dig penge på din elregning.

•Tag elektronik, som du ikke bruger hele tiden. Elementer såsom mobiltelefoner, bærbare computere og tv går i standby-tilstand, når de er slukket, og tro det eller ej, stadig bruge elektricitet.

•Brug koldt vand i vaskemaskinen. Varmt vand kræver mere energi. Det kan være ubehageligt at tage et brusebad i koldt vand, men du kan helt sikkert vaske det meste af tøjet ved hjælp af indstillingen "kold".

•Kontroller mindre. En af de værste kulstof udledere er bilen. Overveje at gå når det er muligt. Prøv også gruppere flere ærinder i en enkelt tur og samkørsel til arbejde.

Tips & advarsler

  • Abonner på blogs om økologi og grønne levende at lære mere om at reducere dit kulstof-fodaftryk.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com