Hjem afhjælpe for rengøring boblebad

October 13

Hjem afhjælpe for rengøring boblebad

Jacuzzi badekar er ikke billige, og hverken er vedligeholdelse. Nogen tips og tricks, at sparer penge på vedligeholdelsen af spabade er vigtige for Jacuzzi tub ejere. Mens du kan købe stoffer for at rense boblebade, kan de være dyre; Hvorfor købe produkter, når du har sikkert bare, hvad du behøver i dit køkken til at gøre din jacuzzi badekar, ren og skinnende? Nye jacuzzi ejere kan være skeptisk, at de kan bruge andre produkter til at opnå de samme resultater, men det er sandt.

Egnede skrubbe materialer

En blød, fnug-fri stof gør tricket, men et stof babyble virker bedst for skrubbe. Du kan finde en gammel tandbørste og en smule af baking soda vil rense disse folder og kanter effektivt.

Mens du kan muligvis bruge en ny svamp, du bør suge det i vand i et stykke tid og kontrol for at sikre, at det ikke har nogen bobler. Nogle svampe har en plastik skrubbe side, som du kan bruge, så længe de ikke laver bobler og er ny. En svamp, der har været brugt i andre rengøring projekter kunne holde produkter, der kan interferere med kemien i vandet i din jacuzzi og kan kræve dig til at bruge kemikalier til at returnere vandet til den rette tilstand.

Rengøring skum og hårdt vand

Trække ned vandstanden, så du kan krat udskud, der danner på den normale vandlinjen. En af de ting, du ikke ønsker i din jacuzzi er suds, så du ikke kan bruge noget, der skaber bobler. Et billigt produkt, der tager væk suds med meget mild slid er bagepulver.Dæmpe bleen, eller andre stof, og dyppe den i pulver bagepulver. Gnid bagepulver i en cirkulær bevægelse at tage væk den brunlige udskud på spa vægge. Bruge bagepulver over hele overfladen af karret. Tørre det væk med en separat ble eller stof, som du har skylles. Skylning bagepulver er vigtigt eller du vil have hvide pletter på siderne af din balje. Bagepulver fungerer godt på jetfly, der også har en tendens til at få en ophobning i kanterne.

Hvis du har hårdt vand, og hårdt vand pletter, kan du bruge eddike for at slippe af med de rødlige pletter.

Bruge bagepulver til at rense din jacuzzi badekar er 100% naturlige, men det kan let ændre pH i vandet. Efter rengøring jacuzzi med bagepulver og genpåfyldning det til den normale vandstand, tage en pH niveau læsning og tilføje de nødvendige kemikalier for at bringe den normale pH tilbage.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com