Hvordan kan jeg bestemme ventil størrelse for en bolig drypvanding System?

January 2

Hvordan kan jeg bestemme ventil størrelse for en bolig drypvanding System?

Drypvanding er den mest effektive metode til kunstvanding uden at spilde vand. Mens sprinkleranlæg er omkring 75-85% effektiv, effektiviteten af Dryp systemer er typisk 90 procent eller højere. Dryp systemer har også andre fordele såsom nem og billig installation. De højeste anbefalede ventiler til beboelse Dryp systemer er kaldet anti-sifon ventiler. Lære hvad størrelse anti-sifon ventiler til at installere er en enkel og nem proces, og en af de første skridt til at installere din helt egen bolig drypvanding system.

Instruktioner

•Indstil vandgennemstrømningen (målt i gallon per minut, eller GPM) af de vigtigste linje eller sprinkler kredsløb. Du gør dette ved at fylde op en fem gallon spand med vand, der flyder fra linjen vigtigste sprinkler, mens timing hvor mangedobbelt spanden fylder i et minut, timet af stopuret.

•Calculate hvor mange gallons af vand pr. minut strømmer fra den vigtigste sprinkler linje ved at tage antallet af spande vand fyldt i minuttet og multiplicere dette nummer af 5. For eksempel: Hvis du fyldt op to spande af vand i et minut, så flowet ville være 2 spande x 5 gallons hver = 10 gallons et minut. Strømningshastigheden ville være 10 GPM.

•Indstil om strømningshastigheden er under eller over 13 GPM.

•Purchase en ventil, der passer til din GPM sats. Nødvendige ventil måling for et boligområde drop system er 3/4 tommer hvis vandstrømmen måler 13 GPM eller nedenfor. Hvis GPM er over 13 GPM, derefter er de nødvendige ventil måling en tomme.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com