Hvad man skal gøre for at holde skadedyr fra at spise jordbær plante blade?

January 2

Hvad man skal gøre for at holde skadedyr fra at spise jordbær plante blade?

Om jordbær er vokset til fornøjelse eller profit, tilstedeværelsen af skadedyr reducerer sandsynligheden for succes; skadedyr, der lever af blade af jordbær planter forårsage en række problemer. Holde den jordbær plante fri for skadelige skadedyr er nøglen til en god afgrøde i sommeren og efteråret.

Skadedyr

Der er en række forskellige skadedyr, der påvirker jordbær planter, herunder snegle, bladlus, ørentvister, crown Udvisningshamre, blad tragte og plettet plante bugs, ifølge webstedet Colorado State University. Disse insekter lever af bladene af jordbær planter, forårsager dem til at blive gule eller brune i kanterne. Skaderne på blade af jordbær planten også gøre det mere sandsynligt, at kontrakten sygdomme og producere en mindre høst af bær.

Pesticider

Brugen af pesticider på jordbær planter er en effektiv måde at styre insekt problemer. En spray tidsplan, der begynder i det tidlige forår og varer indtil høsten hjælper kontrol skadedyr på alle vækst stadier, fra æg og larver til fuldvoksen voksne, der invaderer haven for at lægge nye æg på anlægget jordbær. Anvende pesticider sprays til jordbær, så kemikalierne, der dækker planten. Følg alle anvisninger, når sprøjtning for de bedste resultater.

Kulturelle kontrol

Følgesvend plantning hjælper med at reducere antallet af skadedyr i en have naturligt, uden brug af skadelige kemikalier. Nogle planter, der, når der dyrkes i nærheden af jordbær, medvirke til at reducere antallet af skadelige skadedyr omfatter planter som Hjulkrone, bønner, kål, ærter, spinat og timian, ifølge Golden Harvest Organics hjemmeside. Disse planter tilbyde en række fordele, herunder reduceret skadedyr populationer, øget sygdomsresistens og samlede haven sundhed og biodiversitet. Reduktion af antallet af kemikalier i haven hjælper med at holde alle planter sunde.

Vækstbetingelser

Holde en jordbær plante dyrkningsforhold optimalt at reducere sandsynligheden for at tiltrække skadedyr til haven. Knib ud og fjerne svage, døde eller syge blade på de jordbær plante, som disse tegner skadedyr. Holde jorden omkring jordbær gratis af rådnende organisk materiale eller stillestående vand, som begge har potentiale til at bringe skadelige skadedyr til anlægget. Opretholde den voksende tilstand af jordbær plante i hele vækstsæsonen at reducere antallet af skadedyr i haven.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com