Sådan Clean Hotel gardiner

January 2

Sådan Clean Hotel gardiner

Rengøring hotel gardiner bør ske på grundlag af halvårlige at undgå snavs og lugt oprustning, som kan forekomme i den travle indstilling findes på et hotel eller motel. Regelmæssig hver anden måned støvsugning med en slange vedhæftet fil er nødvendigt, bør faktiske rengøring ske en gang i foråret og en gang i efteråret. Jobbet er ikke vanskelig og virkningerne kan lysne og opfriske en værelse betydeligt.

Instruktioner

Sådan Clean Hotel gardiner

•Tag gardiner ned fra gardinstang. Hvordan du udfører denne opgave vil afhænge af stilen af gardinstang og kroge anvendes. Check etiketten rengøring. De fleste offentlige steder, såsom hoteller, købe machine afvaskelige gardiner for lethed af pleje. Når du har bestemt kan du vaske dem, ligge dem fladt på gulvet og måle længden og bredden af gardiner. Nogle mindre svind kan forekomme, hvilket vil kræve en blid stretching til originalstørrelse.

•Sæt gardiner i en tørretumbler og køre en kort 10 minutters cyklus uden varme til gratis gardiner fra tabe støvet bygge.

•Fyld vaskemaskine med koldt vand. Lagt i en meget mild sæbe, som en, der generelt bruges til vask af hænder. Vaske gardiner på en kort cyklus, en eller to ad gangen, afhængigt af størrelsen af vaskemaskinen.

•Tør gardiner i tørretumbler med ingen varme. Vælg den længste indstilling til at få den mest fugt muligt ud af gardiner. De vil komme ud fugt, hvilket er, hvad du ønsker. Hvis de er stadig betydeligt våde derefter køre dem gennem en anden cyklus. Du skal muligvis gøre det et par gange for meget tung, foret gardiner.

•Jern på bagsiden af gardiner umiddelbart efter at fjerne dem fra tørrere. Fugt vil gøre for lettere strygning og udspænding. Efter Strygning, lægge ud hotel gardinet fladt på gulvet og remeasure. Hvis nogen svind er opstået, forsigtigt strækning langs sømme indtil curtain når ønsket størrelse og rehang til helt tørre.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com