Hvordan man laver en tilspidset Pole

January 3

For visse typer af projekter, såsom at installere hegnspæle eller opbygning af en tabel, en tilspidset stykke træ vil se bedre ud end et lige stykke træ. Mens en tilspidset pole kan synes vanskeligt at skabe, tager det kun et spørgsmål om minutter med held gøre en tilspidset pole, hvis du har de rigtige værktøjer. Men hvis du aldrig har gennemført denne type projektets før, eller hvis du aldrig har arbejdet med en jointer, praksis på nogle affaldstræ før du forsøger at taper din vigtigste pole.

Instruktioner

•Anvend en blyant til at gøre den mindste størrelse du ønsker på stangen. Dette er den størrelse, som du vil taper det ned.

•Indstil pole ned på et jointer bord med den ende, der ønskede at taper nær jointer blade.

•Sæt en lille spacer nedenunder den ende, der vil forblive den samme størrelse. Spacer størrelse bestemmes af hvor du gjort det oprindelige mærke på stangen. Ønskede spacer til at løfte stangen bare nok saa bladet vil skære lige langs det markerede område, og løbende gøre tyndere nedskæringer som den bevæger sig langs pol.

•Klippe på tværs af den nederste kant af anden siden af stangen med jointer lige på pladsen, du har markeret. Efterhånden som du foretager nedskæringer yderligere op pole, vil den diagonale placering skyldes spacer taper træ.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com