Foret skuffe arrangør projekter

January 5

Foret skuffe arrangør projekter

Foret skuffe arrangør projekter forenkle opgaven med at holde skuffer i rækkefølge. Gruppere lignende objekter og holde dem på den mest bekvemme sted gør husstand opgaver gå mere gnidningsløst. Skuffe arrangørerne tillade dig at finde din favorit sokker, køkken værktøj, håndværk levering eller office nødvendighed. Foring skuffer – og endda gøre arrangørerne fra bunden – skaber en personlig, dekorative organisering system. Brug tekstiler, at lysne din skuffer og beskytte deres indhold tilføjer mere nydelse og tilfredshed at skuffe organisering. University of Illinois tyder på at slippe af med rodet af at have et hjem for hver vare.

Kurv arrangørerne

Kurve dekorere en skuffe og virker godt til køkkenredskaber og elementer, som du tager ud af skuffer, Kunstartikler, håndværk materialer og kontorartikler. Med alt for specifikke projekter i separate kurve er det bekvemt at bære kurve til et arbejdsbord. Strømlinet, fine-flette kurve maksimere pladsen i skuffen. Slidstærkt stof--som bomuld og linned--arbejde godt skal linje kurve. Sy foret i kurven på indersiden nær randen, eller Lime det med stof lim, vil holde foring på plads. Lyse solid farver eller små prints såsom striber eller prikker gøre munter foringer.

Dåser

Dåser af forskellige størrelser gøre stærk arrangørerne. Ved hjælp af kvadratiske og rektangulære dem, der er næsten så dybe som skuffen gør mest brug af rummet. At sætte låget på bunden af dåsen kan du holde låg handy og vise effekten af linerne. Hvis du vælger for at bruge runde eller ovale dåser, hjælper skære to eller flere pie-figur kiler ud af stoffet at linjer sider af beholderen dig med at passe materialet ind i dåsen. Alternativt kan du skære et stykke stof til at passe i bunden og derefter et rektangulært stykke til at dække indersiden sider tillader dig at line de buede form uden overskydende bulk.

Eco-Friendly

Gå grøn ved hjælp af genanvendt eller bæredygtige materialer til skuffe arrangørerne. Bambus skuffe skær findes i mange stilarter og størrelser, giver en attraktiv organisere system, der er stærkt, let og lavet af et bæredygtigt materiale. Genbruge gaveæsker i handy størrelser fungerer godt for at skabe foret arrangørerne for soveværelse skuffer. Skære dividers ud af tunge pap og tape dividers til indersiden af en kasse skaber tilpassede opbevaring, såsom små tern for baby hagesmækker eller rektangler i forskellige størrelser til køkken eller garage værktøjer. Limning en liner til indersiden af arrangøren og over dens kanter giver et færdigt look og skjuler den hjemmelavede konstruktion.

Foret Organizer Tips

Kvadratiske og rektangulære bokse hold rullet bånd, trusser, bh'er, trusser, smykker, bælter, tanktoppe og køkken eller office supplies, holde hver skuffe pæn. Line kasser for knuses køkken elementer, smykker eller lingeri med filt eller fløjl. Enhver form for stærk stof eller papir vil arbejde for at line kasser eller færdige arrangørerne for mere holdbare varer.

Dåserne gemme hardware og andre tunge genstande, der kan bryde eller skade pap, plast og kurve. Hvis du har dybe skuffer og vil gemme elementer, du ikke bruger ofte, at lægge låg på dåserne efter du linje og fyld dem giver dig mulighed at stable dem for at spare plads.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com