Hvad kan tage plette off Sølvbelagt bestik?

January 5

Hvad kan tage plette off Sølvbelagt bestik?

Forsølvet bestik er billigere end solid-sølv stykker, men det kan miste sin sølv bør du forkert ren eller polere bestik. Hvis du beslutter at vaske det i opvaskemaskinen, skal du bruge en føres agent til at forhindre spotting og aldrig vaske sølv i opvaskemaskine med rustfrit stål, da det skaber en elektrolytisk reaktion, hvorved partikler af sølv tillægger rustfrit stål. Det er også klogt at holde helliget-håndteres bestik ud af opvaskemaskinen, da varmen i opvaskemaskinen i sidste ende forårsager stykker kommer fra hinanden.

Forebyggelse

At forhindre plette oprustning minimerer mængden af rengøring forpligtet til at holde din forsølvet bestik, skinnende og lyse. Gemme rent sølv i et miljø fri for luftbårne sulfurs og chlorider at forhindre plette vækst. Gemme aldrig sølv med filt, plast eller uld, som alle fremme plette vækst. Gemme af sølv i en lufttæt skuffe eller skab, efter dækker sølv med en beskyttende klud.

Vask

Før håndtering af plette, håndvask og tørre den forsølvet bestik. Mens du kan være fristet til at bruge opvaskemaskinen, over tid, kan opvaskemaskinen ændre farven på sølv. Når du vasker, ikke krat stykker kraftigt som det er muligt at gnide off nogle af sølv plate.

DIP vs Rub

Mens sølv pasta eller creme er velegnet til at fjerne plette fra solid-sølv stykker, ikke bruge det på forsølvet bestik. Dækker på forsølvet bestik er forholdsvis tynd og vil ikke stå op til kraftig polering. Brug i stedet en dyppe sølv polsk fjerne plette.

DAB vs Dip

I stedet for at dyppe stykker i dypper sølv polsk, ising polske på stykket og derefter skylle. Dette er mindre barske på stykker, især dem med hallowed håndtag som nedsænkning hallowed stykker i flydende fremmer pauser i dit bestik.

Hurtige løsninger

Et hjem afhjælpe indebærer anvendelse af aluminiumsfolie, salt og bagepulver for at fjerne plette hurtigt og nemt. Mens ikke anbefales til værdifulde stykker, eller for dem med loddede stykker eller helliget håndtag, tager det nogle af arbejde ud af at plette fjernelse. Lægge et stykke alufolie i bunden af køkkenvasken. Fyld vasken med meget varmt vand fra hanen og bagepulver og salt, bruge 1 tsk hver for hver quart af vand. Tilføje bestik til vandet og Efterlad i omkring to minutter. Fjerne og vaske.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com