Hvad der forårsager en klimaanlægget ikke at arbejde?

January 7

Hvad der forårsager en klimaanlægget ikke at arbejde?

Klimaanlæg er en nice feature i et hjem i sommeren, så længe de fungerer korrekt. Når enheden mislykkes, kan de dog slå ind i en dyre problem. At kende nogle af grundene til hvorfor klimaanlægget standsede i orden kan spare dig tid og penge i det lange løb når Reparatøren kommer til Inspicer klimaanlægget.

Luftstrøm

I mange tilfælde kan klimaanlægget stop i orden fordi en mangel på luftstrømmen har forårsaget systemet til at fryse op. Systemer er oprettet med antallet af Porte de har en grund, og lukke nogle af dem ud kan oprette luftstrømmen spørgsmål. Også, filtre, der er tilstoppet med snavs vil medføre luftstrømmen spørgsmål. Hvis den luft, som enheden køler ikke kan flytte ud og ind i huset, bakker den kolde luft op i enhed og gør det koldere end det skal være, som vil fryse op i systemet. Men hvis den varme luft fra huset ikke kan blive trukket via indtag filter således at det kan være afkølet igen, vil dette også medføre for meget kold luft i systemet.

Blæser Moter

En simpel årsag for systemet ikke at arbejde er, at Blæsermotor er brændt. Du kan ikke gøre noget ved denne anden end erstatte det. Men for at holde den kørende så længe som muligt, skal du vedligeholde systemet luftstrømmen korrekt.

Kanalerne

Kanalsystem skal være på plads for luft at strømme gennem huset ventilationskanaler. Hvis du har en lækage i din kanal, ikke blot er systemet kommer til at køre oftere, men dit hus gonna ikke få cool. Overforbrug vil hidføre ordning ikke hellere før end senere.

Freon

En lækage i dit kølesystem vil tillade freon at flygte. Lav freon vil fryse dit system op og til sidst holde det fra køling på alle. En enhed, der kører på lavt freon vil brænde ud af mere hurtigt fordi det konstant kører selv gennem det sætter ud uden luft.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com